TheCapo Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Witam wszystkich. Wrzucam do oceny moją kolejną wizualizacje. Praca ta moim zdaniem jest lepsza od poprzedniej: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=82493&highlight= W ramach nauki stworzyłem dwie pory dnia: popołudnie oraz późny wieczór. Powiedzcie co sądzicie o tej wizce? Dziękuję oraz pozdrawiam. Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 8 Wrzesień 2012 Share Napisano 8 Wrzesień 2012 Świetnie :) Na drugim ujęciu zasłony nienaturalne. A na pierwszym nie widać białej skóry. Robiłeś proceduralką skórę czy jakaś mapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logos Napisano 8 Wrzesień 2012 Share Napisano 8 Wrzesień 2012 Ładnie, jak już kolega wyżej wspomniał zasłony odstają od reszty, dziwne ułożenie. Podzielisz się ich materiałem? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCapo Napisano 8 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2012 Dzięki. Rzeczywiście z zasłonami miałem problem i nie do końca jestem z nich zadowolony. Następnym razem muszę je dobrze "ściągnąć" do siebie i uważać jak układają się przy ziemi. Co do prześwietlenia w pierwszym ujęciu może przesadziłem ale ogólnie tak mi się też podoba:) Skóra jest zrobiona wyłącznie mapą. Logos co do materiału zasłon to szału nie ma. tak jak pisałem wcześniej miałem z nimi trochę problemu. Screen w załączniku. Tutaj mam przy okazji prośbę do tych co się bardziej znają. Czy dobrze, że do zasłon użyłem VRay2SidedMtl i co sądzicie o tym materiale? Back material jest taki sam jak w Front. Do reflect wrzuciłem tą samą mapę co do bump. Sorki za taką jakość screenu ale myślę, że wystarczy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ItalianCopper Napisano 9 Wrzesień 2012 Share Napisano 9 Wrzesień 2012 Bardzo fajny klimacik. Ja mam takie pytanko, co to za fotel? Twoja twórczość czy da się taki gdzieś nabyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCapo Napisano 9 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2012 Fotel ma nazwę Pegasus. Niestety nie jest mojej twórczości:) Znalazłem go na http://www.architonic.com, a dokładnie w tym miejscu: http://www.architonic.com/pmsht/pegasus-jori/1157819. Tylko co do kolorów fotela to nie wiem czy jest czarno-biały bo to tak sam sobie wymyśliłem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 9 Wrzesień 2012 Share Napisano 9 Wrzesień 2012 Bardzo daje radę. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCapo Napisano 10 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Dzięki Lucek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boomagz Napisano 10 Wrzesień 2012 Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Super światło i klimat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczawik Napisano 11 Wrzesień 2012 Share Napisano 11 Wrzesień 2012 is it real?!:D super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCapo Napisano 12 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Dzięki wszystkim za komentarze i oczywiście za fronta na stronie. :) Bardzo się zdziwiłem, że moja wizka trafiła na fronta. :) pozdrawiam. Adam Bęczkowski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi