Ania Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 Świetny ten plakat, i model też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 Jestem pod wrażeniem projektu i umiejętności; model pojazdu jest wspaniały. Trzymam za Was kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 Nie żebym się czepiał =] ale Urbanboogie ma racje z tym światłem. To światło to tak z premedytacją czy ja go nie ogarniam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 Pewnie to celowy zabieg artystyczny. Czasami lepiej coś przekłamać i uzyskać lepsze efekty niż kurczowo trzymać się logiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 Też tak pomyślałem, bardziej zaciekawił mnie cel takiego zabiegu. Kontrast pomiędzy tłem a postacią jest dzięki temu bardzo wyraźny i kompozycję to trochę uwydatnia, więc właśnie to bym obstawiał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 4 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2012 Dzięki. Bardzo mi miło, że plakat budzi pozytywne skojarzenia i robi dobre wrażenie. Światło pochodzi z czołówki. Jest oczywiście oszukane, żeby lepiej się to komponowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 5 Grudzień 2012 Share Napisano 5 Grudzień 2012 Najs. Faktycznie jakby Moebius. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 5 Grudzień 2012 Share Napisano 5 Grudzień 2012 Świetny klimat plakatu. Uwielbiam czerwienie, więc bym sobie to kurde powiesił na ścianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf3de Napisano 30 Styczeń 2013 Share Napisano 30 Styczeń 2013 Dzięki. Bardzo mi miło, że plakat budzi pozytywne skojarzenia i robi dobre wrażenie. Światło pochodzi z czołówki. Jest oczywiście oszukane, żeby lepiej się to komponowało. Marcinie, plakat bardzo oddaje klimat. Ale kaman wiecej entuzjazmu! "Światło pochodzi z czołówki".??? Powiem tak. Nareszcie jest jakis projekt gdzie jest super temat/klimat i chyba najwazniejsze w dzisiejszych czasach produkcji filmowych...scenariusz! Ta "czołówka" to będzie "coś" - wyjątkowego? :) pozd. Olaf (fanboj tego projektu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 10 Czerwiec 2014 Share Napisano 10 Czerwiec 2014 Trochę odświeżę temat. Dzieje się coś w związku z tym projektem? Bo poza tym tematem oraz kilkoma wpisami na Twoim blogu to ciężko w necie coś znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi