gimbo Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 elo chciałem zainstalowac program autodesk max 3d 2011 ale wyskakuje mi taki blad CRC failed in support\ADSKMaterials\ILM\Common~1.cab Unexpected end of archive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danilo2 Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 -> google -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gimbo Napisano 29 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2012 prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hooch Napisano 29 Wrzesień 2012 Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Google. I reinstalacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 (edytowane) Ściągnij na nowo program bo masz walnięta bibliotek podczas pobierania . Także jedyne co zostaje to ściągniecie i zainstalować na nowo Edytowane 30 Wrzesień 2012 przez shadowsexpe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gimbo Napisano 30 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2012 a gdzie to zreinstalowac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 Chyba najlepiej na komputerze, ale nie wiem, ja to tam się mało znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 Chyba najlepiej na komputerze, ale nie wiem, ja to tam się mało znam. Hehe, dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gimbo Napisano 30 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2012 gdzie zreinstalowac kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 Wyjąć wtyczkę z gniazdka i na wszelki wypadek wyłączyć korki. Można też pozamykać drzwi i okna - wiatraczek do "życia" potrzebuje przeciągów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gimbo Napisano 30 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2012 co???????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 Panowie nie dworujcie sobie z człowieka bo co sobie pomyśli o ludziach na forum ;) Ściągnij sobie na nowo maxa i go zainstaluj i powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gimbo Napisano 30 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2012 instalowalem i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 i zawsze wywal ten sam błąd ? to znaczy że na serwerze jest walnięta wersja, nie wiem skąd brałeś maxa ale możesz pobrać wersje studencką z oryginalnej strony autodesk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gimbo Napisano 1 Październik 2012 Autor Share Napisano 1 Październik 2012 to wlasnie pobieram ze strony students autodesk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 A wywaliłeś wszystkie pozostałości po poprzedniej instalacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gimbo Napisano 1 Październik 2012 Autor Share Napisano 1 Październik 2012 nom sprobuje jeszcze raz :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gimbo Napisano 2 Październik 2012 Autor Share Napisano 2 Październik 2012 pobieralem jeszcze raz autodeska mialo pobrac 3GB a pobralo powloe tego i zakonczylo samo instalacje i tak za kazdym razem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 Ściągnij w takim razie z jakiegoś torrenta, ale instaluj bez żadnego cracka czy czegoś takiego tylko użyj kluczy które dali Ci na stronce autodesk.students. Też tak musiałem kiedyś zrobić, miałem bardzo podobną sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimaxion Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 Gimbo... proszę, błagam, skasuj chociaż informację, że jesteś z Rzeszowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi