Napisano 28 Wrzesień 201212 l elo chciałem zainstalowac program autodesk max 3d 2011 ale wyskakuje mi taki blad CRC failed in support\ADSKMaterials\ILM\Common~1.cab Unexpected end of archive
Napisano 30 Wrzesień 201212 l Ściągnij na nowo program bo masz walnięta bibliotek podczas pobierania . Także jedyne co zostaje to ściągniecie i zainstalować na nowo Edytowane 30 Wrzesień 201212 l przez shadowsexpe
Napisano 30 Wrzesień 201212 l Chyba najlepiej na komputerze, ale nie wiem, ja to tam się mało znam. Hehe, dobre :D
Napisano 30 Wrzesień 201212 l Wyjąć wtyczkę z gniazdka i na wszelki wypadek wyłączyć korki. Można też pozamykać drzwi i okna - wiatraczek do "życia" potrzebuje przeciągów...
Napisano 30 Wrzesień 201212 l Panowie nie dworujcie sobie z człowieka bo co sobie pomyśli o ludziach na forum ;) Ściągnij sobie na nowo maxa i go zainstaluj i powinno działać
Napisano 30 Wrzesień 201212 l i zawsze wywal ten sam błąd ? to znaczy że na serwerze jest walnięta wersja, nie wiem skąd brałeś maxa ale możesz pobrać wersje studencką z oryginalnej strony autodesk
Napisano 2 Październik 201212 l Autor pobieralem jeszcze raz autodeska mialo pobrac 3GB a pobralo powloe tego i zakonczylo samo instalacje i tak za kazdym razem :/
Napisano 2 Październik 201212 l Ściągnij w takim razie z jakiegoś torrenta, ale instaluj bez żadnego cracka czy czegoś takiego tylko użyj kluczy które dali Ci na stronce autodesk.students. Też tak musiałem kiedyś zrobić, miałem bardzo podobną sytuację.
Napisano 3 Październik 201212 l Gimbo... proszę, błagam, skasuj chociaż informację, że jesteś z Rzeszowa...