adek Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 W tym roku renderer V-Ray obchodził 10 rocznicę. Na tą okazję pewna grupa "fanboy'ów" tego renderera (wiem, że fanboy nie jest pozytywnym określeniem, ale celowo używam tego słowa, film powinien to wyjaśnić) stworzyła film V-Ray I.R.L. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 Taki troche suchar ten news, ale filmik spoko ;) "Everything has a fresnel" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 Ale braku back scatera w sss + standard material ne udało im się odwzorować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzulu Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 fajna rejestracja :) "DNS FAIL" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 (edytowane) Steve czy to ty? Filmik fajny ale dużo było momentów gdzie gościa nie było słychać przez otaczający hałas Edytowane 3 Październik 2012 przez comander_barnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptrojan Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 A ja już pisałem o tym jakiś czas temu: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=85288 ale jakoś przeszło bez echa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi