Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam ogromną prośbę do wszystkich forumowiczów. Moja znajoma pisze właśnie pracę magisterską i musi przeprowadzić badania statystyczne na temat estetyki ikon.

Badanie zejmuje ok 5 min czasu. Jest to prezentacja w power poincie. Zapisujcie gdzieś odpowiedzi a po tem wrzucajcie na forum, potrzebnych jest ok. 40 osób więc zepnijcie się i poświęcćcie te kilka minut :)

z góry dzięki za odzew :-)

http://www.vorek.boo.pl/badanie.rar

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

gorzej jak ktos nie ma powerpointa :/... beda badania na estetyke ikon wsrod posiadaczy powerpointa ;).

Napisano

1a,2b,3b,4b,5b,6a,7a,8a,9b wiecej mi sie nie chcialo:( bo zawalono to wszystko chodzi:( przykro mi i mam nadziej ze chociaz to Ci sie przyda pozdrawiam

Napisano

ja nie pomoge bo ikony sa denne.

polec znajomej najpierw przestudiowanie zagadnien komunikacji wizualnej w internecie, usability itp, a nastepnie zorganizowanie przetargu w formie konkursu na owe ikony.

Napisano
  • Autor
  SansSerif napisał:
ja nie pomoge bo ikony sa denne.

polec znajomej najpierw przestudiowanie zagadnien komunikacji wizualnej w internecie, usability itp, a nastepnie zorganizowanie przetargu w formie konkursu na owe ikony.

Ale chyba mozesz sposrod 2 nawet dennych wybrac jedna ktora CI sie bardziej podoba ? tu nie chodzi o same ikony ale o przeprowadzenie badań

Napisano

no tak ale jak ktos zajmuje sie projektowaniem to mu ciezko rozwiazac test na inteligencje bez podania opisu do czego sa przeznaczone owe ikony i co maja komunikowac :)

Napisano

Jakoś przebrnąłem :)

1a 2a 3b 4a 5b 6b 7a 8b 9a 10b 11a 12a 13b 14a 15a 16b 17b 18b 19a b20 21b 22b 23a 24a 25a 26a 27a 28b 29b 30a 31a

Napisano

Moja ocena:

1a, 2a, 3a, 4b, 5b, 6b, 7a, 8a, 9a, 10a, 11a, 12a, 13a, 14a, 15b, 16b, 17b, 18b, 19b, 20b, 21a, 22a, 23a, 24a, 25b, 26b, 27b, 28a, 29b, 30a, 31b...

koniec :)

Napisano

"Ta prezentacja zawiera zawartość, którą ta przeglądarka może nie pokazywać prawidłowo. Ta prezentacja została zoptymalizowana dla najnowszej wersji programu Microsoft Internet Explorer."

ehhh... jak myslicie, pokazuje sie na mozilli? :P

Napisano
  • Autor

Lucas, Kris -> dzieki wielkie !! :)

Cóż...liczyłem tak na 10-15 osób, widać rzeczywiście brakuje Wam cierpliwości :) No trudno, może jeszcze ktoś się znajdzie (skoro Lucas i Kris dali rade to chyba nie jest to aż takie straszne, nie ? :)

Cytat
"Ta prezentacja zawiera zawartość, którą ta przeglądarka może nie pokazywać prawidłowo. Ta prezentacja została zoptymalizowana dla najnowszej wersji programu Microsoft Internet Explorer."

ehhh... jak myslicie, pokazuje sie na mozilli? :P

No niestety, nic na to nie poradze, nie mogłem tego zrobić inaczej

Pozdrawiam

Napisano

Prosze bardzo: 1a 2b 3b 4b 5b 6b 7b 8b 9b 10b 11a 12a 13b 14a 15a 16b 17b 18b 19a 20a 21b 22b 23a 24b 25a 26a 27b 28a 29a 30a 31a :]