Napisano 22 Październik 201212 l Bardzo ładna Gitarka, nie przekonuje mnie kolor tła, taki lekko zielonkawo zgniły, i AA ci sięna chromach posypało miejscami
Napisano 22 Październik 201212 l Struny są trochę zbyt "ściśnięte" co widać choćby na nieproporcjonalnym mostku. Główka gryfu także wydaję mi się nieco za duża w stosunku do reszty.
Napisano 23 Październik 201212 l Wymodeluj jakieś normalne studio i wtedy zacznij bawić się dopiero materiałami. Bo póki co to odbicia koszmar. Poza tym płytka i przetworniki wymodelowane krzywo i nierówno. Nie masz siodełka ani docisków,a gniazdo gryfu ma zły kształt. Ciekaw jestem jak wygląda u ciebie kształt gryfu, bo po tym co zobaczyłem to jestem pewien że do poprawy.
Napisano 23 Październik 201212 l Model potwornie odbiega od oryginału. Poczynając od pudła przez mostek i podstrunnicę na śrubkach kończąc. Każdy element jest zły, wszystko jest nierówne i poza skalą. Zrób model porządnie, a potem zabawa renderkiem.
Napisano 23 Październik 201212 l Autor ehhh ale mnie zniszczyliście :p widocznie jedna godzina czasu na ten model i render to za mało... poprawie jak będzie chwila wolnego czasu. Pozdrawiam :) Edytowane 23 Październik 201212 l przez Szwadron