Szwadron Napisano 22 Październik 2012 Share Napisano 22 Październik 2012 Witam Powoli do przodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 22 Październik 2012 Share Napisano 22 Październik 2012 Bardzo ładna Gitarka, nie przekonuje mnie kolor tła, taki lekko zielonkawo zgniły, i AA ci sięna chromach posypało miejscami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YetoKnight Napisano 22 Październik 2012 Share Napisano 22 Październik 2012 Struny są trochę zbyt "ściśnięte" co widać choćby na nieproporcjonalnym mostku. Główka gryfu także wydaję mi się nieco za duża w stosunku do reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 23 Październik 2012 Share Napisano 23 Październik 2012 aa sypnięte...ale modelik fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Październik 2012 Share Napisano 23 Październik 2012 Wymodeluj jakieś normalne studio i wtedy zacznij bawić się dopiero materiałami. Bo póki co to odbicia koszmar. Poza tym płytka i przetworniki wymodelowane krzywo i nierówno. Nie masz siodełka ani docisków,a gniazdo gryfu ma zły kształt. Ciekaw jestem jak wygląda u ciebie kształt gryfu, bo po tym co zobaczyłem to jestem pewien że do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 23 Październik 2012 Share Napisano 23 Październik 2012 Model potwornie odbiega od oryginału. Poczynając od pudła przez mostek i podstrunnicę na śrubkach kończąc. Każdy element jest zły, wszystko jest nierówne i poza skalą. Zrób model porządnie, a potem zabawa renderkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwadron Napisano 23 Październik 2012 Autor Share Napisano 23 Październik 2012 (edytowane) ehhh ale mnie zniszczyliście :p widocznie jedna godzina czasu na ten model i render to za mało... poprawie jak będzie chwila wolnego czasu. Pozdrawiam :) Edytowane 23 Październik 2012 przez Szwadron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi