Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 4,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

trzeci (ten po prawej) moim zdaniem najlepszy, możesz mu bardziej mordeczke rozdziawić będzie dla mnie miodzio :)

salut.

Napisano

dla mnie jedynka, tylko ten otwor na nos ciut mniejszy/nixej i ucho trzeba rozwalić/nadgryźć, ciałko maluj. To bedzie doktorek?

Napisano
  • Autor

indian - niestety 3ci za krwawy jak dla mnie jednak. Wybrałem 1.

rice - dzięki za uwagi, uwzględniłem je poniżej. Ciałka to już malowac nie bede, za rzeźbienie trzeba się zabierać bo się nie wyrobię do końca miesiąca.

10cj674.jpg

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze.

Ania - będzie stylizowany realizm

Bonusowy materiał ;). Render z mitsuby (darmowy silnik renderujący, do którego robiłem eksporter pod blendera)

2ymb0uc.jpg

5lufj4.gif

Nie wiem czy się wyrobię z ubraniami. Może taki na golasa będzie tylko, zobaczymy jeszcze...

Napisano

mordka wyszła świetnie, razem z ciałkiem fajnie się to prezentuje, keep it up :)

salut.

Napisano

Bardzo fajnie to wygląda. Widać, że wymiatasz w modelowaniu.

No a ja właśnie zaczynam oglądać the walking dead :)

Napisano

świetnie oddałeś swój koncept w 3d, bardzo fajnie to wygląda, jakbyś jeszcze dokończył kolorki na ciuchach, to mogło by się zrobić ciekawie.

salut.

Napisano

faktycznie ladnie i duzo wyciagnales z konceptu, gratki :). Model bardzo fajny, geba bardzo elegancko wyszla, ladnie krawedzie sie trzymaja, nie ma gluciorow, przyjemnie sie oglada. Jak masz jeszcze chwile, to ja bym tylko przelamal te jednolita plame zieleni - czymkolwiek, chocby nawet jakims szybkim balaganem, najprostsza przypadkowa tekstura, a tak to bardzo pro

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze. przerobiłem trochę koncept bo tektury bidne były, jak zresztą Sławek zauważył. Dobra godzina na zakończenie modelu :Dngubnt.jpg

Update: Bjuty szut z Mitsuby:

281rndh.jpg

Edytowane przez JoseConseco