Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 23
  • Wy艣wietle艅 5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

trzeci (ten po prawej) moim zdaniem najlepszy, mo偶esz mu bardziej mordeczke rozdziawi膰 b臋dzie dla mnie miodzio :)

salut.

Napisano

dla mnie jedynka, tylko ten otwor na nos ciut mniejszy/nixej i ucho trzeba rozwali膰/nadgry藕膰, cia艂ko maluj. To bedzie doktorek?

Napisano
  • Autor

indian - niestety 3ci za krwawy jak dla mnie jednak. Wybra艂em 1.

rice - dzi臋ki za uwagi, uwzgl臋dni艂em je poni偶ej. Cia艂ka to ju偶 malowac nie bede, za rze藕bienie trzeba si臋 zabiera膰 bo si臋 nie wyrobi臋 do ko艅ca miesi膮ca.

10cj674.jpg

Napisano
  • Autor

Dzi臋ki za komentarze.

Ania - b臋dzie stylizowany realizm

Bonusowy materia艂 ;). Render z mitsuby (darmowy silnik renderuj膮cy, do kt贸rego robi艂em eksporter pod blendera)

2ymb0uc.jpg

5lufj4.gif

Nie wiem czy si臋 wyrobi臋 z ubraniami. Mo偶e taki na golasa b臋dzie tylko, zobaczymy jeszcze...

Napisano

mordka wysz艂a 艣wietnie, razem z cia艂kiem fajnie si臋 to prezentuje, keep it up :)

salut.

Napisano

Bardzo fajnie to wygl膮da. Wida膰, 偶e wymiatasz w modelowaniu.

No a ja w艂a艣nie zaczynam ogl膮da膰 the walking dead :)

Napisano

艣wietnie odda艂e艣 sw贸j koncept w 3d, bardzo fajnie to wygl膮da, jakby艣 jeszcze doko艅czy艂 kolorki na ciuchach, to mog艂o by si臋 zrobi膰 ciekawie.

salut.

Napisano

faktycznie ladnie i duzo wyciagnales z konceptu, gratki :). Model bardzo fajny, geba bardzo elegancko wyszla, ladnie krawedzie sie trzymaja, nie ma gluciorow, przyjemnie sie oglada. Jak masz jeszcze chwile, to ja bym tylko przelamal te jednolita plame zieleni - czymkolwiek, chocby nawet jakims szybkim balaganem, najprostsza przypadkowa tekstura, a tak to bardzo pro

Napisano
  • Autor

Dzi臋ki za komentarze. przerobi艂em troch臋 koncept bo tektury bidne by艂y, jak zreszt膮 S艂awek zauwa偶y艂. Dobra godzina na zako艅czenie modelu :Dngubnt.jpg

Update: Bjuty szut z Mitsuby:

281rndh.jpg

Edytowane przez JoseConseco

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci