Napisano 15 Listopad 201212 l Właśnie ukończyłem animację Ikar 2. Jest to swoisty animowany slideshow, że tak się wyrażę. Założeniem było stworzenie kilkunastu animacji przedstawiających, kosmos, planety itd...do muzyki Hansa Zimmera. W realizacji projektu wykorzystałem programy 3dsmax, Adobe After Effects, Adobe Premiere i Adobe Photoshop. Pozdrawiam. Edytowane 9 Styczeń 201312 l przez Belaiel2
Napisano 15 Listopad 201212 l Piękne. Jak długo nad tym pracowałeś? Negatywnie podpadło mi że dwa razy pisało "Belaiel przedstawia", i shader palca, ale to taki drobny ułamek.
Napisano 15 Listopad 201212 l Autor Przeszło dwa miesiące. Jeszcze raz dzięki - miło, że się podoba. Pozdrawiam.
Napisano 15 Listopad 201212 l ...pełny sukces albowiem nikt się nie odezwał....!!!... Ania się nie liczy bo ona też potrafi coś zrobić sama...:))). Trzepodzioby wlazły do skorupek i udają, że nie zauważyły.... jak zwykle....:))) Bardzo fajnie to wygląda... mnie trochę brakuje treści... ale to przyjdzie z czasem... najważniejsze, że cel osiągnięty...gratuluję....!!!!
Napisano 15 Listopad 201212 l Ej! Ania się liczy! Możesz policzyć razy dwa, dla pewności. Edytowane 15 Listopad 201212 l przez Ania
Napisano 16 Listopad 201212 l kurcze, odrzucając swój punkt patrzenia na obraz...jest świetnie. Są kadry , którymi się zachwycam, gratuluję
Napisano 16 Listopad 201212 l Artystycznie... jest moc, natomiast muzycznie... trochę lepiej ;) Wszędzie poznam Gerrardę z Rivii i to jej głos robi tutaj część klimatu. Przychodzi mi na myśl klimat teledysków Oldfielda... Jak będziesz tak estetycznie łączył muzykę z obrazem, za rok będzie oskar jak nic.
Napisano 16 Listopad 201212 l Bardzo klimatycznie! "Belaiel przedstawia" troszkę zbija z tropu za drugim razem, ale to drobnojstka.
Napisano 16 Listopad 201212 l ....a dlaczego nie wstawiłeś tego na Vimeo... lepsza jakość i zagonek mnij buraczany... no i masz szanse na Staff Picka....!!!!
Napisano 16 Listopad 201212 l Hipnotyzujące i ładne, a momentami bardzo ładne. Jest kilka momentów (palec, kopanie łopatą) które odstają, ale nie psują ogólnego wrażenia.
Napisano 16 Listopad 201212 l Autor Dzięki wszystkim za komentarze i miło jest słyszeć, że się podoba. Co do Vimeo - najpierw muszę założyć tam konto - na pewno będzie. Jeszcze raz dzięki wszystkim. Pozdrawiam.
Napisano 21 Listopad 201212 l całość wyszła bardzo poruszająco... i jeszcze ta muzyka - aż miałam gęsią skórkę ;) jeśli mogę się do czegoś przyczepić, to gdy ten gość kopał nie czułam ciężaru przerzucanej łopatą ziemi (ale z moja nikłą wiedzą na temat animacji domyślam się tylko jak trudne muszę być takie efekty do osiągnięcia) pozdrawiam
Napisano 24 Listopad 201212 l Tak jak powiedział jeden z kolegów, kilka detali odstaje. Reszta bardzo klimatyczna i fajna. Tak jak Dziadek wspomniał, treść przyjdzie z czasem. Muzyka świetnie pasuje. POzdrawiam:)
Napisano 2 Grudzień 201212 l Genialne! Aż oglądam drugi raz, super obrazy muzyka, animacje! Brawo, chętnie zobaczyłbym w lepszej jakości na Vimeo. Gratuluje
Napisano 4 Grudzień 201212 l Autor Jeszcze raz dzięki wszystkim za dobre słowo. Do końca tygodnia będzie na Vimeo, dam znać. Właśnie zaczynam prace nad nową animacją więc znikam z tej rzeczywistości :) Pozdrawiam.
Napisano 9 Styczeń 201312 l Autor Delikatnie mówiąc trochę się spóźniłem z dodaniem animacji na Vimeo ale już jest.