Belaiel2 Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 (edytowane) Właśnie ukończyłem animację Ikar 2. Jest to swoisty animowany slideshow, że tak się wyrażę. Założeniem było stworzenie kilkunastu animacji przedstawiających, kosmos, planety itd...do muzyki Hansa Zimmera. W realizacji projektu wykorzystałem programy 3dsmax, Adobe After Effects, Adobe Premiere i Adobe Photoshop. Pozdrawiam. Edytowane 9 Styczeń 2013 przez Belaiel2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 Piękne. Jak długo nad tym pracowałeś? Negatywnie podpadło mi że dwa razy pisało "Belaiel przedstawia", i shader palca, ale to taki drobny ułamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belaiel2 Napisano 15 Listopad 2012 Autor Share Napisano 15 Listopad 2012 Przeszło dwa miesiące. Jeszcze raz dzięki - miło, że się podoba. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 ...pełny sukces albowiem nikt się nie odezwał....!!!... Ania się nie liczy bo ona też potrafi coś zrobić sama...:))). Trzepodzioby wlazły do skorupek i udają, że nie zauważyły.... jak zwykle....:))) Bardzo fajnie to wygląda... mnie trochę brakuje treści... ale to przyjdzie z czasem... najważniejsze, że cel osiągnięty...gratuluję....!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 (edytowane) Ej! Ania się liczy! Możesz policzyć razy dwa, dla pewności. Edytowane 15 Listopad 2012 przez Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 kurcze, odrzucając swój punkt patrzenia na obraz...jest świetnie. Są kadry , którymi się zachwycam, gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 Artystycznie... jest moc, natomiast muzycznie... trochę lepiej ;) Wszędzie poznam Gerrardę z Rivii i to jej głos robi tutaj część klimatu. Przychodzi mi na myśl klimat teledysków Oldfielda... Jak będziesz tak estetycznie łączył muzykę z obrazem, za rok będzie oskar jak nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 Bardzo klimatycznie! "Belaiel przedstawia" troszkę zbija z tropu za drugim razem, ale to drobnojstka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 ....a dlaczego nie wstawiłeś tego na Vimeo... lepsza jakość i zagonek mnij buraczany... no i masz szanse na Staff Picka....!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 Hipnotyzujące i ładne, a momentami bardzo ładne. Jest kilka momentów (palec, kopanie łopatą) które odstają, ale nie psują ogólnego wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belaiel2 Napisano 16 Listopad 2012 Autor Share Napisano 16 Listopad 2012 Dzięki wszystkim za komentarze i miło jest słyszeć, że się podoba. Co do Vimeo - najpierw muszę założyć tam konto - na pewno będzie. Jeszcze raz dzięki wszystkim. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 21 Listopad 2012 Share Napisano 21 Listopad 2012 całość wyszła bardzo poruszająco... i jeszcze ta muzyka - aż miałam gęsią skórkę ;) jeśli mogę się do czegoś przyczepić, to gdy ten gość kopał nie czułam ciężaru przerzucanej łopatą ziemi (ale z moja nikłą wiedzą na temat animacji domyślam się tylko jak trudne muszę być takie efekty do osiągnięcia) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 24 Listopad 2012 Share Napisano 24 Listopad 2012 Tak jak powiedział jeden z kolegów, kilka detali odstaje. Reszta bardzo klimatyczna i fajna. Tak jak Dziadek wspomniał, treść przyjdzie z czasem. Muzyka świetnie pasuje. POzdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 fany klimat:) przyjemnie sie oglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imago10 Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 Genialne! Aż oglądam drugi raz, super obrazy muzyka, animacje! Brawo, chętnie zobaczyłbym w lepszej jakości na Vimeo. Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belaiel2 Napisano 4 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2012 Jeszcze raz dzięki wszystkim za dobre słowo. Do końca tygodnia będzie na Vimeo, dam znać. Właśnie zaczynam prace nad nową animacją więc znikam z tej rzeczywistości :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belaiel2 Napisano 9 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2013 Delikatnie mówiąc trochę się spóźniłem z dodaniem animacji na Vimeo ale już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi