adek Napisano 22 Listopad 2012 Napisano 22 Listopad 2012 Jeśli jeszcze ktoś nie widział filmu "Kinematograf" w reżyserii Tomka Bagińskiego zachęcam do jego obejrzenia w serwisie Behance. Dzisiaj pojawił się tam w wysokiej jakości dodatkowo ubrany w szereg materiałów making of poświęconych temu filmowi. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2681
smiler Napisano 22 Listopad 2012 Napisano 22 Listopad 2012 A miało być DVD z making-ofami i innymi bajerami :) Tak przynajmniej mówili autorzy w czasie pokazów premierowych.
Traitor Napisano 22 Listopad 2012 Napisano 22 Listopad 2012 Hm, ja tu widze tylko trailer i koncepty.
kotisded Napisano 22 Listopad 2012 Napisano 22 Listopad 2012 Gdzie wy to widzicie? Sam trailer znalazłem, a chętnie wreszcie bym obejrzał.
Swiezy Napisano 22 Listopad 2012 Napisano 22 Listopad 2012 Świetne maluny, concept arty i sketchbook. ;O Szczena opada. ;)
adek Napisano 22 Listopad 2012 Autor Napisano 22 Listopad 2012 Ekhmm.. coś się zmieniło? Czy po prostu moja ślepota? Swoją drogą Platige, ten film to nowy nie jest i to już trochę wstyd. Nie pora wypuścić oficjalnej pełnej wersji w dobrej jakości? Pozostają koncepty :)
Juzwa Napisano 22 Listopad 2012 Napisano 22 Listopad 2012 Na stashu byl do obejrzenia kiedys. Pamietam bo jak byla ta promocja jakis rok temu to W KONCU udalo mi sie obejrzec. Swoja droga rzeczywoscie to dziwne, ze takie filmiki to wszyscy znaja, kazdy o nich mowi, podaje nazwiska, ale... nikt tak naparwde nie widzial, procz wybranego grona :P
dziadek3D Napisano 22 Listopad 2012 Napisano 22 Listopad 2012 ...byłem...obejrzałem...dałem 20 zł... PI kupiło sobie za to pewnie niezły kawałek macierzy dyskowej....:)))
ledyr Napisano 22 Listopad 2012 Napisano 22 Listopad 2012 moze to juz był cały film, ino w formie trailera... nie wiadomo :D
deshu Napisano 22 Listopad 2012 Napisano 22 Listopad 2012 W Warszawie film można było obejrzeć za darmo, wiem, że na pewno 2 razy, ale prawdopodobnie było dużo więcej okazji:) Ja widziałem go przy okazji wystawy plakatu ASP, gdzieś na Pradze. Leciała też Sztuka Spadania. Nie to żebym sączył jad, ale ja się po wspaniałej SS zawiodłem na K na całej linii. Artworki i kadry z filmu, przed jego obejrzeniem, podobały mi się znacznie bardziej, niż sama produkcja. Okazała się po prostu zbyt french-schoolowa.
karola-j Napisano 22 Listopad 2012 Napisano 22 Listopad 2012 Projekty postaci, maszyn i lokacji zacne, ale na samej historii trochę się zawiodłam.
Platige Image Napisano 23 Listopad 2012 Napisano 23 Listopad 2012 Przygotowujemy się do upublicznienia krótkich animacji na początku przyszłego roku. Będziecie mogli zobaczyć wszystkie filmy, które Platige promowało i produkowało.
dziadek3D Napisano 23 Listopad 2012 Napisano 23 Listopad 2012 ...dobry marketingowy zabieg.... przecież następnego roku ma nie być.....:)))
Nenek Napisano 23 Listopad 2012 Napisano 23 Listopad 2012 Kinematograf dostępny jest na itunes w rozsądnej cenie tak samo jak PoH
deshu Napisano 24 Listopad 2012 Napisano 24 Listopad 2012 ...dobry marketingowy zabieg.... przecież następnego roku ma nie być.....:))) Heh, dobre :)
Rekomendowane odpowiedzi