Napisano 22 Listopad 201212 l Jeśli jeszcze ktoś nie widział filmu "Kinematograf" w reżyserii Tomka Bagińskiego zachęcam do jego obejrzenia w serwisie Behance. Dzisiaj pojawił się tam w wysokiej jakości dodatkowo ubrany w szereg materiałów making of poświęconych temu filmowi. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2681
Napisano 22 Listopad 201212 l A miało być DVD z making-ofami i innymi bajerami :) Tak przynajmniej mówili autorzy w czasie pokazów premierowych.
Napisano 22 Listopad 201212 l Gdzie wy to widzicie? Sam trailer znalazłem, a chętnie wreszcie bym obejrzał.
Napisano 22 Listopad 201212 l Autor Ekhmm.. coś się zmieniło? Czy po prostu moja ślepota? Swoją drogą Platige, ten film to nowy nie jest i to już trochę wstyd. Nie pora wypuścić oficjalnej pełnej wersji w dobrej jakości? Pozostają koncepty :)
Napisano 22 Listopad 201212 l Na stashu byl do obejrzenia kiedys. Pamietam bo jak byla ta promocja jakis rok temu to W KONCU udalo mi sie obejrzec. Swoja droga rzeczywoscie to dziwne, ze takie filmiki to wszyscy znaja, kazdy o nich mowi, podaje nazwiska, ale... nikt tak naparwde nie widzial, procz wybranego grona :P
Napisano 22 Listopad 201212 l ...byłem...obejrzałem...dałem 20 zł... PI kupiło sobie za to pewnie niezły kawałek macierzy dyskowej....:)))
Napisano 22 Listopad 201212 l W Warszawie film można było obejrzeć za darmo, wiem, że na pewno 2 razy, ale prawdopodobnie było dużo więcej okazji:) Ja widziałem go przy okazji wystawy plakatu ASP, gdzieś na Pradze. Leciała też Sztuka Spadania. Nie to żebym sączył jad, ale ja się po wspaniałej SS zawiodłem na K na całej linii. Artworki i kadry z filmu, przed jego obejrzeniem, podobały mi się znacznie bardziej, niż sama produkcja. Okazała się po prostu zbyt french-schoolowa.
Napisano 22 Listopad 201212 l Projekty postaci, maszyn i lokacji zacne, ale na samej historii trochę się zawiodłam.
Napisano 23 Listopad 201212 l Przygotowujemy się do upublicznienia krótkich animacji na początku przyszłego roku. Będziecie mogli zobaczyć wszystkie filmy, które Platige promowało i produkowało.
Napisano 23 Listopad 201212 l ...dobry marketingowy zabieg.... przecież następnego roku ma nie być.....:)))
Napisano 23 Listopad 201212 l Kinematograf dostępny jest na itunes w rozsądnej cenie tak samo jak PoH
Napisano 24 Listopad 201212 l ...dobry marketingowy zabieg.... przecież następnego roku ma nie być.....:))) Heh, dobre :)