Napisano 31 Styczeń 201312 l Jak dla mnie problemem są ostre rzeczy obok rozmytych. Może jakiś zdecydowany bardziej dof by się przydał? Tex na wieży siakaś niedopasowana skalowo do obiektu i troszkę zbyt jednolita od góry do dołu. No i światło płaskie strasznie - to końcowy render?
Napisano 31 Styczeń 201312 l Też mi to oświetlenie wydaje się płaskie, chociaż przy takiej pogodzie raczej inne nie będzie ale może w postprodukcji by dało się coś wyciągnąć. Poza tym przydała by się większa rozdzielczość.
Napisano 31 Styczeń 201312 l Autor Dzięki za odwiedziny... W zasadzie to wcale nie stosowałem DOF'a - jedynie zdjęcie w tle było nieostre. A textura wieży rzeczywiście, my bad ;| oryginał wygląda o niebo lepiej - http://szopienice.org/wp-content/uploads/2012/08/310.jpg
Napisano 1 Luty 201312 l Mi się bardzo podoba, fajny klimat, oświetlenie wydaje się pasować do pogody. Dużo szczegółów i bardzo dobrze wykonany śnieg, zarówno leżący jak i padający. Drzewka kapitalne.
Napisano 11 Luty 201312 l witac, a mnie to sie podoba. ma klimat, pokaliptyczno/industrialny wiec musi byc fajne: ] pozdr