Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Brwi wyglądają jakby były sprayem namalowane, siatka robi wrażenie twardziela a z teksturą już raczej fajtłapowaty. Podaj inne rendery i bez DOF'a. W końcu mamy ją ocenić. Tak ogólnie nieźle wyszła. Wydaje się jakby na policzkach za bardzo się błyszczał, a oczy za to jakby przymgląne. Nieźle, ale trzeba to było do VIP'a wrzucić i podrasować:D

Napisano

Uszy są chyba ok tylko obiektyw nie ten... teraz zrobił ci się brzydki skrót perspektywiczny i cała bryła wydaje się "zdeformowana". Portrety wykonuje się przeważnie obiektywem o ogniskowej 80 - 90 mm. Głowę warto by było również leciutko obrócić.

Reszta czyli model i teksturki wyglądają całkiem dobrze :)

Napisano

Model git, teskturki też ale ujęcie do bani. Nie umieszczaj głowy naśrodku kadru i to jeszcze równolegle do obiektywu, przechl ją trochę, pochyl podbródek w dól, dodaj trochę dynamizmu bo jak narazie to jest starsznie sztywne i oko nie może się o nic zachaczyć.

DoF też troszkę za duży, nie powinien obejmować głowy wogóle a jeżeli już to w minimalnym stopniu

Napisano

ladne, takie realistyczne.

wydaje mi sie ze karczycho ma za szerokie u gory a na dole powinno sie bardziej rozjechac.

ciekawi mnie jeszcze ile w tym jest 3d a ile PS, pokaz moze render bez PS

Napisano

Pracka zajefajna! Na twoim miejscu bym lekko zwiekszyl kontrast, przyciemnil i dal saturation w gore, a efekt bedzie powalajacy.

p.s. witam wszystkich jako nowy user ;)

Napisano

Czy mógłbyś pokazać teksturkę.Czy to ze zdjęć łączona czy ręcznie rysowana w ps .Bo wygląda jak zdjęcie twarzy nałożone na model.Jestem ciekaw bo sam kończę postać i chcę by była jak najbardziej realistyczna.

Napisano

glowa swietna i bardzo fajne wstawiona w tlo...

wszystko na 6-. minimalna wada to troche nienaturarny (za okragly specular) po lewej stronie glowy, ale to szczegolik.

bardzo ladnie pokazana ogolona skora na czaszce.

slyyyycznie

pozdr

Napisano

Jak dla mnie genialne. Oczy co prawda wydają mi się trochę nienaturalne, ale to tylko subiektywna opinia - technicznie są chyba OK.

Tekstura wprost idealna. Brwi troszkę gumowe, ale np. zarost na brodzie super:-)

Jak się robi takie tekstury???

Napisano

Gdyby miał bardziej męsko / zły wyraz twarzy - wtedy Jasse James jak żywy!

Tylko kadr taki sobie - bardziej jako example o texturowaniu i renderingu zamiast finał pracy artystycznej - no ale zawsze można to zmienić:)

Całość widzę pozytywnie oczywiście!

Pozdro

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności