sever Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 witam ostanio sobie posiedzialem troche w wolnych chwilach od pracy i wysiedzialem glowke heeh soft to Maya + photoshop
Gizmo74 Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 Podoba mi się ....Jak poprawisz uszy to będzie na 6
Bacry Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 Brwi wyglądają jakby były sprayem namalowane, siatka robi wrażenie twardziela a z teksturą już raczej fajtłapowaty. Podaj inne rendery i bez DOF'a. W końcu mamy ją ocenić. Tak ogólnie nieźle wyszła. Wydaje się jakby na policzkach za bardzo się błyszczał, a oczy za to jakby przymgląne. Nieźle, ale trzeba to było do VIP'a wrzucić i podrasować:D
Batou Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 Uszy są chyba ok tylko obiektyw nie ten... teraz zrobił ci się brzydki skrót perspektywiczny i cała bryła wydaje się "zdeformowana". Portrety wykonuje się przeważnie obiektywem o ogniskowej 80 - 90 mm. Głowę warto by było również leciutko obrócić. Reszta czyli model i teksturki wyglądają całkiem dobrze :)
Vorek Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 Model git, teskturki też ale ujęcie do bani. Nie umieszczaj głowy naśrodku kadru i to jeszcze równolegle do obiektywu, przechl ją trochę, pochyl podbródek w dól, dodaj trochę dynamizmu bo jak narazie to jest starsznie sztywne i oko nie może się o nic zachaczyć. DoF też troszkę za duży, nie powinien obejmować głowy wogóle a jeżeli już to w minimalnym stopniu
flesz_gordon Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 kurde bardzo podoba mi sie swiatlo i texturka jakie kanaly zmapowales? mozesz cos powiedziec o oswietleniu? to jedno swiatlo?
greg_jg Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 wszystko dobrze wyszło, podoba mi się blask na głowie i realistyczny delikatny zarost
THE MANYSH TRAFO Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 oczyska ma rozjechane do doktora z nim powaznie mówiąc to cos te spojzenie mi nie pasi poza tym jest git
t0m3k Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 ladne, takie realistyczne. wydaje mi sie ze karczycho ma za szerokie u gory a na dole powinno sie bardziej rozjechac. ciekawi mnie jeszcze ile w tym jest 3d a ile PS, pokaz moze render bez PS
Obywatel Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 Bardzo dobra praca. Czy DoF tutaj powinien byc uzyty?
Gość HUNT Napisano 21 Sierpień 2004 Napisano 21 Sierpień 2004 Pracka zajefajna! Na twoim miejscu bym lekko zwiekszyl kontrast, przyciemnil i dal saturation w gore, a efekt bedzie powalajacy. p.s. witam wszystkich jako nowy user ;)
boner2 Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 glowka spoko tylko jakos takos szyja za dluga :) i za gryba chyba ze ten koles bedzie stal w dresie przy bmw :) ale oglne wrazenie ok
Yelon Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 Czy mógłbyś pokazać teksturkę.Czy to ze zdjęć łączona czy ręcznie rysowana w ps .Bo wygląda jak zdjęcie twarzy nałożone na model.Jestem ciekaw bo sam kończę postać i chcę by była jak najbardziej realistyczna.
podniemnem Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 glowa swietna i bardzo fajne wstawiona w tlo... wszystko na 6-. minimalna wada to troche nienaturarny (za okragly specular) po lewej stronie glowy, ale to szczegolik. bardzo ladnie pokazana ogolona skora na czaszce. slyyyycznie pozdr
Wielka_Siostra Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 Jak dla mnie genialne. Oczy co prawda wydają mi się trochę nienaturalne, ale to tylko subiektywna opinia - technicznie są chyba OK. Tekstura wprost idealna. Brwi troszkę gumowe, ale np. zarost na brodzie super:-) Jak się robi takie tekstury???
MareG Napisano 14 Wrzesień 2004 Napisano 14 Wrzesień 2004 Gdyby miał bardziej męsko / zły wyraz twarzy - wtedy Jasse James jak żywy! Tylko kadr taki sobie - bardziej jako example o texturowaniu i renderingu zamiast finał pracy artystycznej - no ale zawsze można to zmienić:) Całość widzę pozytywnie oczywiście! Pozdro
Kulki Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 jaka jest head kazdy widzi. dla mnie bomba. pozdr
streaker Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 wszystko byłoby fajnie gdybie nie te oczy...
kuback Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 wszystko rewelacja ... nie słuchaj tych uwag..... poraz pierwszy widzę tak realistyczną twarz !! GRATULUJE TALENTU! pozdrawiam
Kulki Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 jak na moj gust oczy sa okej. ale uszy do poprawy!! pozdr
Kulki Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 :) on ma po lewej na luku brwiowym taka mala blizne!!!! ja mam taka na prawym luku. ale to nie ja.
Rekomendowane odpowiedzi