Profeska Napisano 1 Marzec 2013 Share Napisano 1 Marzec 2013 (edytowane) Witam Przedstawiam moj nowy projekt "Little Sunshine" dedykowany mojemu synkowi. Soft: 3dMax oraz photoshop. Serdecznie pozdrawiam Edytowane 1 Marzec 2013 przez Profeska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 1 Marzec 2013 Share Napisano 1 Marzec 2013 Super konwencja, ciekawie wyglądałaby animacja w takich klimatach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Marzec 2013 Share Napisano 1 Marzec 2013 Kompozycja bardzo fajnie gra. Będzie jakiś większy projekt czy to wszystko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WeLoveColorTv Napisano 1 Marzec 2013 Share Napisano 1 Marzec 2013 jak dlugo zajelo zrobienie tego obrazka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalNowak Napisano 2 Marzec 2013 Share Napisano 2 Marzec 2013 Fantastyczna praca :) Stylistyka, kolorki, wykonanie wszystko siadło idealnie. Na plakacik praca idealna, z chęcią zobaczyłbym animację w tym klimacie. Jest szansa na info ile czasu Ci to zajęło i na pokazanie golizny z maxa? Muszę przyznać, że przy każdej Twojej pracy zatrzymuję się na dłużej, świetne oko i warsztat. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 2 Marzec 2013 Share Napisano 2 Marzec 2013 I to jest mistrzostwo świata! Stylistyka mnie rozwaliła. Bardzo ładna praca. Animacja byłaby mile widziana:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 2 Marzec 2013 Share Napisano 2 Marzec 2013 podziw dla wyobraźni... cudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOKER Napisano 2 Marzec 2013 Share Napisano 2 Marzec 2013 bardzo fajny klimacik :)podoba sie bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profeska Napisano 2 Marzec 2013 Autor Share Napisano 2 Marzec 2013 Bardzo dziekuje za komentarze. Myslalem o animacji ale z braku czasu sadze ze to niemozliwe. Co do czasu wykonania to sam pomysl ma jakies pol roku. Projekt robilem w czasie wolnym i nie ukrywam ze nie spieszylo mi sie. Konkretnie moge napisac tylko to ze rendering i kompozycja zajela mi okolo 5 dni:) Tu print screen z maxa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlipek Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 Świetna praca. Ciekawa klimacik. Podoba mi się to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 cześć Paweł :) bardzo fajnie wyszło, mi się podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profeska Napisano 5 Marzec 2013 Autor Share Napisano 5 Marzec 2013 Dzieki Pionier:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 5 Marzec 2013 Share Napisano 5 Marzec 2013 Fajne, chmury są najlepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 9 Marzec 2013 Share Napisano 9 Marzec 2013 Super pracka, fajny pomysl i wykonanie. Zgadzam sie ze zobaczyc animacje w tej konwencji byloby fajnie. Dlaczego to jeszcze nie ma fronta ?! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bear island Napisano 12 Marzec 2013 Share Napisano 12 Marzec 2013 Świetny obrazek i przykład na to kiedy "mniej znaczy więcej" @Pawelkos może za mało oczo**bne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi