Profeska Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 (edited) Witam Przedstawiam moj nowy projekt "Little Sunshine" dedykowany mojemu synkowi. Soft: 3dMax oraz photoshop. Serdecznie pozdrawiam Edited March 1, 2013 by Profeska Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujek_kane Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Super konwencja, ciekawie wyglądałaby animacja w takich klimatach :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucek Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Kompozycja bardzo fajnie gra. Będzie jakiś większy projekt czy to wszystko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeLoveColorTv Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 jak dlugo zajelo zrobienie tego obrazka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalNowak Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Fantastyczna praca :) Stylistyka, kolorki, wykonanie wszystko siadło idealnie. Na plakacik praca idealna, z chęcią zobaczyłbym animację w tym klimacie. Jest szansa na info ile czasu Ci to zajęło i na pokazanie golizny z maxa? Muszę przyznać, że przy każdej Twojej pracy zatrzymuję się na dłużej, świetne oko i warsztat. Pozdrawiam Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmass Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 I to jest mistrzostwo świata! Stylistyka mnie rozwaliła. Bardzo ładna praca. Animacja byłaby mile widziana:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chrupek3D Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 podziw dla wyobraźni... cudne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKER Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 bardzo fajny klimacik :)podoba sie bardzo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profeska Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Bardzo dziekuje za komentarze. Myslalem o animacji ale z braku czasu sadze ze to niemozliwe. Co do czasu wykonania to sam pomysl ma jakies pol roku. Projekt robilem w czasie wolnym i nie ukrywam ze nie spieszylo mi sie. Konkretnie moge napisac tylko to ze rendering i kompozycja zajela mi okolo 5 dni:) Tu print screen z maxa: Link to comment Share on other sites More sharing options...
szlipek Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Świetna praca. Ciekawa klimacik. Podoba mi się to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pionier Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 cześć Paweł :) bardzo fajnie wyszło, mi się podoba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profeska Posted March 5, 2013 Author Share Posted March 5, 2013 Dzieki Pionier:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deshu Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Fajne, chmury są najlepsze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawelkos Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Super pracka, fajny pomysl i wykonanie. Zgadzam sie ze zobaczyc animacje w tej konwencji byloby fajnie. Dlaczego to jeszcze nie ma fronta ?! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bear island Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Świetny obrazek i przykład na to kiedy "mniej znaczy więcej" @Pawelkos może za mało oczo**bne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts