Napisano 1 Marzec 201312 l Witam Przedstawiam moj nowy projekt "Little Sunshine" dedykowany mojemu synkowi. Soft: 3dMax oraz photoshop. Serdecznie pozdrawiam Edytowane 1 Marzec 201312 l przez Profeska
Napisano 1 Marzec 201312 l Kompozycja bardzo fajnie gra. Będzie jakiś większy projekt czy to wszystko?
Napisano 2 Marzec 201312 l Fantastyczna praca :) Stylistyka, kolorki, wykonanie wszystko siadło idealnie. Na plakacik praca idealna, z chęcią zobaczyłbym animację w tym klimacie. Jest szansa na info ile czasu Ci to zajęło i na pokazanie golizny z maxa? Muszę przyznać, że przy każdej Twojej pracy zatrzymuję się na dłużej, świetne oko i warsztat. Pozdrawiam Michał
Napisano 2 Marzec 201312 l I to jest mistrzostwo świata! Stylistyka mnie rozwaliła. Bardzo ładna praca. Animacja byłaby mile widziana:)
Napisano 2 Marzec 201312 l Autor Bardzo dziekuje za komentarze. Myslalem o animacji ale z braku czasu sadze ze to niemozliwe. Co do czasu wykonania to sam pomysl ma jakies pol roku. Projekt robilem w czasie wolnym i nie ukrywam ze nie spieszylo mi sie. Konkretnie moge napisac tylko to ze rendering i kompozycja zajela mi okolo 5 dni:) Tu print screen z maxa:
Napisano 9 Marzec 201312 l Super pracka, fajny pomysl i wykonanie. Zgadzam sie ze zobaczyc animacje w tej konwencji byloby fajnie. Dlaczego to jeszcze nie ma fronta ?! :)
Napisano 12 Marzec 201312 l Świetny obrazek i przykład na to kiedy "mniej znaczy więcej" @Pawelkos może za mało oczo**bne?