Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 198
  • Wyświetleń 15,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Moje zdanie znasz - brawo :)

Napisano
  • Autor

ludziki drewaniane bo do skali je dostawielm tylko, ile modelowalem, a nie wiem calosc ze 30h

Napisano

textury daja takie wrazenie jak by mialy mala res. a jedynie maska mapy byla HiRes. ..

no czekam na scene i jakies wstepne oswietlenie .... moze chociaz powiedz w jakiej scenie bedzie ta łajba ...

Napisano

Dodaj jeszcze ocean ale dla wyższego realizmu zamknij załogę pod pokładem:).

PS. Ile ma pan RAM-u?

Napisano

Praca robi bardzo dobre wrazenie.

Uncle masz juz pomysl na ujecie? Zebys sobie pracy nie dolozyl, bo ja zawsze robie jakies szczegoly, ktorych pozniej nie widac :-)

Napisano

detale powalają, oby tak dalej,

może pokusiłbyś się jednak o wodę? To by było COS.

tekstury zrobiłbym jednak od nowa;] Psują wrażenie.

Napisano
  • Autor

mam 2 pomysly, jeszcze nie wiem ktory bedzie dobry :) a narazie latarnia z trawka

a texutry beda inne, narazie modeluje otoczenie ;) wszystko bedzie dirt rust etc.

Napisano

Super!!Jak zwykle pracka pierwsza klasa.Mam nadzieje że te słupki przy brzegu (te małe) będą zmienione.

Napisano
  • Autor

hmm a co z nimi nie tak? do nich sie przywiazuje statki przewaznie, za duzo ich? mniejsze?

Napisano

Są dobr wujku - nie stresuj się tylko kończ lewą stronę jak obiecałeś :) Texturki od początku będą?? :)

Napisano
  • Autor

hm, mieszkam we wro, niedaleko odry, mam tu kilka takich slupkow, i sa podobne do mojego, a na fotach z 45 mam podwojne:), wiesz co slupek to obyczaj.. czy jakos tak to bylo, jeszcze sie nad nimi zastanowie

Napisano

fał rej czy błazeł bedzie renderem dla tej pracki ? mi to na fał reja wyglada ...

no nic ... obys tylko textur nie schrzanił bo modelling ci ladnie wychodzi ....

Napisano

Dorób jeszcze jeden dźwig - statyczny.. Bo albo mi się wydaje, albo ten ma nieco za krótki wysięgnik.. poza tym nie musisz robić całego dźwigu, tylko ramię wystające zza kamery z jakimiś linami, hakiem :) Zapełni się wtedy nieco góra :)

Napisano
  • Autor

ramie starczy ;) mierzylem hmm drugi gdzies po drugiej stronie moze..?

Napisano

Hmm nie wiem.. wystarczy, że będzie samo ramie drugiego widać - po drugiej stronie masz druty wysokiego napięcia, więc tamchyba nie bardzo opłaca się dawać statyczny dźwig.. ale Twój wybór :)

Napisano

Jaką ten budynek spełnia funkcję? Prezentuje się jak narazie dobrze - wydaje mi sie, że Twoim wyzwaniem będą textury :)

Napisano

bardzo bardzo fajne, tak trzymać!

Przy torach kolejowych przydałby się podkład.

I takie 4 stalowe sztaby chyba nie utrzymają takiego statku? Wygląda to tak jakby tak było :)

pozdr,

Imaginner

Napisano

Uncle model łodzi jest piękny. Kiedys lepiłem z kartonu takiego, miesiac mi to zajęło.. eh sentymentany sie robię:) Proponuje zbys cos dołozył w dlnym prawym rogu pracy, jest to pierwszy plan a nic na nim nie ma, jakis kontener, maszynę jakąc cuśkolwiek. Ewentualnie te beczki i dzwig sproboj przysunac bliżej, razi mnie ta pustka.

Napisano

Ponawiam prośbę o wystający fragmant żurawia zza pierwszego planu z prawej strony :) Wtedy zapełni się pustka po prawej stronie :)

Btw. jak napraqwdę chcesz krytyki to mogę napisać Ci parę niemiłych słów.. tylko nie bierz tego do siebie :P ;)

Napisano
  • Autor

pierwszym planem sie jeszcze nie zajalem dlatego tam nc nie ma;) musze cos fajnego wymyslic , jak nic nie wymysle to nie wiem;p ze ubot sie ledwoc co trzyma, hmm szczrze mowiac one tak staly i nic im nie bylo, moze cos dodam jeszcze, jak narazie to ledwo co wstalem hyhy

Napisano
  • Autor

dodalem pare pierdol, dalej nie wiem co walnac na 1 plan;) jakas maszyne niewadomego pochodzenia moze, czy cos, ma ktos jakis pomysl?

Napisano

jest bardzo ładnie ale będziesz miał co teksturować :HIHIHI: czekam na to :D

Napisano
  Cytat
wez to ktos zkrytykuj bo przestaje wierzyc w siebie
- więc wedle tematu : ALE KUPA.....................WSPANIAŁEJ ROBOTY - full respect master ;) - normalnie jak za czasów małych ołowianych rzołnierzyków :D ( http://www.unclebens.com/ - jakas rodzina ? ;) ) Zrób mi wielką przysługe i dodaj jednego kolesia niesiącego skrzynie plis...
Napisano

ja bym dodał marynarza palącego szluga i czytającego list od dziewczyny lub

marynarza leżącego na stercie lin śpiącego lub spoglądającego na ziomków z pogardą

pozdro.wypasiona pracka,naprawde będzie na co popatrzeć:)

Napisano
  • Autor

marynarzy bede robil na koncu, cierpliwosci;)) narazie mysle jak zrobic podloge;)

Napisano

no nie i co tutaj skrytykowac... :) all na wysokim poziomie, jak dla mnie to jeszcze z tylu moglbys cos dodac bo jakos tak pusto tam jest ( wszedzie tyle detali a tam malo), ale szacuneczek sie nalezy :D

Napisano

masz na mysli ziemie ? ja mysle ze przydał by sie jakies płyty żeby to beton przypominało, no wiesz jakies pęknięcia itp no ale moze sie myle....powiedz skad bierzesz texturki ?

Napisano
  • Autor

textury: http://www.google.pl

potem recznie podmalowuje.. (myszka suxx)

heheh, wlasnie robie plyty betonowe, trza bedize textury poszukac dobrych;)

narazie texturuje bo nie mam pomyslu co wrzucic jeszcze, napewno cos dorobie

Napisano

powiedz ile trwa render dla którejs z pózniejszych scen ? i czy użyłes skylight'a , fotonów czy jak ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności