grass Napisano 12 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2013 dzięki bardzo za dobre słowa :) kamesanin - na Twoje specjalne życzenie ;) takie tam zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 12 Sierpień 2013 Share Napisano 12 Sierpień 2013 aż zabardzo 2D nie no trochę krytyki trzeba te ściany i ścieżka są równiejsze od polskich dróg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 12 Sierpień 2013 Share Napisano 12 Sierpień 2013 zamiatał bym mietłą tą alejke :D 3+ wyrabiasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 12 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2013 kamesanin - jak już pobuduje całe miasto możesz zostać nadwornym cieciem i szczurołapem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 21 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2013 (edytowane) próba wskrzeszenia rycerzyka Edytowane 21 Sierpień 2013 przez grass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 21 Sierpień 2013 Share Napisano 21 Sierpień 2013 kici kici skur....:D naród chcę naród śpiewa naród żąda baśni obrazkowej o chwalebnym rycerzu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 28 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2013 fanart tlou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 28 Sierpień 2013 Share Napisano 28 Sierpień 2013 (edytowane) Musisz dodac "miecha" tym strukturom. Sa chude jak kartka papieru. Poszukaj na necie struktury takich scian, zobacz czy faktycznie cale platy scian zrobione sa z jednej cieniutkiej warstwy listew? Tak samo nie naturalnie wyglada dla mnie ta dziura na dzwonnicy. Nie odbierz tego zle, ten fan art ma potencjal, ale wymaga jeszcze troche nakladu " dupogodzin" zajmij sie problemami o ktorych wspomnialem, a sam zobaczysz, ze poczujesz roznice :) EDIT: Zrobilem szybki over, ale ruszylem sprawe tylko tak ogolnie, powalcz jeszcze z ta praca. P.S Soft do 3D to fajne narzedzie, ale wrzucenie kilku modeli i tekstur to za malo, musisz to dosc dobrze podmalowac, dodac "zycia". Proste Modele 3D maja to do siebie, ze czesto sa zbyt sterylne. Edytowane 28 Sierpień 2013 przez ICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 29 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2013 (edytowane) ICE dziękuję za obszerny komentarz i overa. Masz racje w całej rozciągłości więc nie ma co źle odbierać tylko być wdzięcznym za pomoc, ja niestety odpuściłem więc jeszcze raz dzięki. Do ścianek niestety jako referki użyłem tylko stare szopy i stodoły a w takim kościółku pewnie ściany są podwójne albo i lepiej. Model to taki suchar bez tekstur w zasadzie same kreski i reszta w photoshopie , ale fakt mam problem z ożywieniem sceny i odważnym wprowadzeniem różnorodności. Trochę przysiadłem jeszcze. Edytowane 29 Sierpień 2013 przez grass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirass Napisano 29 Sierpień 2013 Share Napisano 29 Sierpień 2013 Myślę, że prostymi środkami możesz jeszcze poprawić to wnętrze. Dodaj jakiś grubszy słup, belkę. W narożniku pewnie będzie jakiś słup, który może wystawać wyżej itp. W sumie nie jest to jakoś strasznie dużo roboty, a poprawi realność budynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 31 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2013 (edytowane) mirass - dziękuję za komentarz ale już zostawiłem tak jak było i żeby nie było bez obrazka - tęsknota za starymi rpg ;) Edytowane 31 Sierpień 2013 przez grass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 31 Sierpień 2013 Share Napisano 31 Sierpień 2013 Wintydż :D to co robimy gierkę na andka ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 1 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2013 kame - wiadomo, można robić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2013 czerwony kapturek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 3 Wrzesień 2013 Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Fajne jest to ostatnie! Moim skromnym zdaniem prace bez bazy w 3d wychodzą ciekawiej, luźniej i bardziej malarsko. Bardzo mi się podoba użycie tekstur na pierwszym planie. (No chyba, że strzeliłem sobie w kolano i ostatnia też jest podpierana 3d :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 4 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2013 z tym 3d to takie tam experymenta ;) . Tutaj nie ma żadnej podpórki tego typu więc o kolano możesz być spokojny :D . I fajnie że się podoba dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankazmierczuk Napisano 6 Wrzesień 2013 Share Napisano 6 Wrzesień 2013 Fajny jest ten ostatni obrazek ale jeśli mam się doczepić to nie podoba mi się ulokowanie jeźdźca o. Komp mi wyciągną kopyta a pisanie na tablecie (nie nie wacom) to mordega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinokio Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Skill na poziomie, jak tylko wróciłem do forum to otworzyłem gębę z wrażenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 9 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2013 dzięki panowie za te motywujące słowa ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 5 Październik 2013 Autor Share Napisano 5 Październik 2013 (edytowane) dla odmiany po widoczkach ludzik Edytowane 6 Październik 2013 przez grass mały updejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 5 Październik 2013 Share Napisano 5 Październik 2013 brzuch wygląda jakby ktoś zaostre bevele zrobił hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 5 Październik 2013 Share Napisano 5 Październik 2013 Pokombinuj jeszcze z Kolorkiem i detalem przy nim bo fajnie się zapowiada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 5 Październik 2013 Share Napisano 5 Październik 2013 Musisz zadac sobie pytanie co staloby sie z jego skora, miedzy innymi na ramionach, gdyby zaczal sie w tej zbroi ruszac. Niech forma podaza za funkcja... Poza tym zadbaj o dlonie, wez w garsc jakis obiekt i zrob pare fotek i uzyj ich jako refki. Rekojesc miecza jest strasznie gruba, raczej szybko by go zgubil podczas walki. Ksztalt ostrza tez deczko dziwny. Skora ma tylko jedna barwe, powinna byc bardziej zroznicowana kolorystycznie bo teraz jest monochrom. Rozwiaz te problemy a powinno byc lepiej. Pozdro i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 6 Październik 2013 Autor Share Napisano 6 Październik 2013 (edytowane) Kalberos - dzięki :) EC- spróbowałem to jeszcze odratować mam nadzieje że coś z tego wyszło zupdejtowałem tamtego posta. Muszę poczytać Ospreye bo nawet jak na fantasy to było/jest zbyt heroic :). Dzięki za obszerny komentarz ! edit dobra tutaj też daje bo nie każdemu chce się klikać na poprzednią stronę Edytowane 6 Październik 2013 przez grass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 7 Październik 2013 Share Napisano 7 Październik 2013 dawaj krasnala bo kalber założy ci kaptur :D i się skończy opier...;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 3 Listopad 2013 Autor Share Napisano 3 Listopad 2013 trzeba się trochę odkopać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 3 Listopad 2013 Share Napisano 3 Listopad 2013 przypomina mi 5 element. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 3 Listopad 2013 Share Napisano 3 Listopad 2013 Idz w tym kierunku grass!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 3 Listopad 2013 Share Napisano 3 Listopad 2013 Grass za to że dokończyłeś masz pomarańczę :D Panie władzo froncik dla szpetnego klejnota;P no się należy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 4 Listopad 2013 Autor Share Napisano 4 Listopad 2013 dzięki panowie :) Kame hehe miło ale to raczej nierealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 4 Listopad 2013 Share Napisano 4 Listopad 2013 Kame nie osmieszaj sie chopie, co mu z tego fronta?? lepiej skupić sie na swoim i przeć do przodu a wszelakie forum itp omijać z daleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 4 Listopad 2013 Share Napisano 4 Listopad 2013 Kame nie osmieszaj sie chopie, co mu z tego fronta?? lepiej skupić sie na swoim i przeć do przodu a wszelakie forum itp omijać z daleka Święta prawda na forach się tylko czas traci tak naprawdę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinokio Napisano 4 Listopad 2013 Share Napisano 4 Listopad 2013 Grass, za ostatnią pracke to mi wisisz nowe paczałki, zajeb*stość tej pracy wypala oczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 6 Listopad 2013 Autor Share Napisano 6 Listopad 2013 jeszcze raz dzięki , Pinokio nowe paczałki już wysłane tylko nie przeocz kuriera ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COR Napisano 7 Listopad 2013 Share Napisano 7 Listopad 2013 Enviro wychodza Ci swietnie, przy tym koncepcie jest chyba cos nie teges z nogami, na moje oko prawa powinna byc jeszcze dalej odstawiona:) a i twarzy przydqloby sie wiecej charakteru, wygląda jak model raczej niż wojownik:) dobrze idzie Ci renderowanie materialow, czekam na wiecej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miax Napisano 11 Styczeń 2014 Share Napisano 11 Styczeń 2014 ostatnio pomiędzy malowaniem martwych próbuję ogarnąć widoczki łał jestem pod wrażeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 12 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2014 Dzięki nie spodziewałem się że ktoś odkopie te teczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 12 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2014 Dawno nic nie wrzucałem, wypada odkopać teczkę na koniec roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cichy0199 Napisano 12 Grudzień 2014 Share Napisano 12 Grudzień 2014 Niezła wrzuta, front sie należy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 13 Grudzień 2014 Share Napisano 13 Grudzień 2014 Bardzo fajnie wyszło, czekam na więcej statkensów z Aliena :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mats Napisano 13 Grudzień 2014 Share Napisano 13 Grudzień 2014 Fajne te statki, sam bym chciał się kiedyś za 3D zabrać, ale mi brakuje jakiejś większej obróbki graficznej, planeta i statek wyglądają jak wklejone, jakieś światło mocniejsze na tych przedmiotach by się przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankazmierczuk Napisano 13 Grudzień 2014 Share Napisano 13 Grudzień 2014 Konkretne projekty! Pozdrawiam;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 13 Grudzień 2014 Share Napisano 13 Grudzień 2014 no front obowiązkowo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 16 Grudzień 2014 Share Napisano 16 Grudzień 2014 Roman... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 16 Grudzień 2014 Share Napisano 16 Grudzień 2014 Marjusz wygrałeś tym gifem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 18 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2014 dzięki za miłe słowa i fronta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 20 Grudzień 2014 Share Napisano 20 Grudzień 2014 szczerze się zdziwiłem jak zobaczyłem tą pracę na rekomendowanych. słabe jednolite materiały, słaby model bez detalu, oświetlenie też bez rewelacji, nic się tam nie dzieje. takie moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 3 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2015 (edytowane) Coś nowego w nowym roku. Przy okazji życzę wszystkim wszystkiego :) Odrobina 3d i trochę 2d. Edytowane 3 Styczeń 2015 przez grass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 4 Styczeń 2015 Share Napisano 4 Styczeń 2015 A pan zmierza w bardzo dobra strone i tematyka taka ktora mi sie podoba. Prace bardzo na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 23 Luty 2015 Autor Share Napisano 23 Luty 2015 norden - dziękuję bardzo. Wrzucam tutaj żeby mieć ciągłość teczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi