Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pobawiłem się nim z 5 min i zrobił się jakoś zielono znajomy...tylko włosy gdzieś podział:))Znudzonych przepraszam:))Możliwości Wingsa ciągle mnie zadziwiają.

Napisano

karp, to pewnie wiesz, czy jest w wingsie coś jak soft selection i weld. bo ja dopiero zaczynam się nim bawić, a przydałby się. A jeśli tego nie ma to co robisz zeby zweldowac vertexy? Ja narazie robie to na około - kasuje edge wokół i potem odpowiednio connect'uje vertexy.

Mam nadzieje, że pytania tego typu są tu "dozwolone" i nikt nie bedzie sie krzywił, że na speed painting jest poziom, a tu nie.... (taka mała dygresja)

Napisano

wleda nie ma na vertexach tylko colaps na edgach i wtedy wled, co do soft selection to jest tweak mode z ktorym polecam sie zaprzyjaznic bo jest on bardzo silna strona wingsa

Napisano

Dzięki KLICEK,

i rzeczywiście jest coś takiego w manualu, teraz trzeba trochę poćwiczyć, pozdrawiam :)

Napisano

Klicek,jeżeli chodzi o Wingsa, jak zawsze ma rację.Tweak mode, opcja miror z możliwością łączenia "połówek" oraz bridge na poly to rzeczy,które powodują,że modeluje się w nim,moim zdaniem,lepiej niż w Maxie. No i jest free . Ale czywiście to kwestia gustu.

Napisano

Bosz, simple, na poczatku nie rozpoznalem ze to ty... ten avatar... atomowki rules. :D

Swietne wanienki, czasy tez dobre... ja zawsze wszystko robie strasznie wolno. :(

pozdrawiam

Napisano

Dziś wrzucam maszynkę do golenia zrobioną w wings3d - coraz bardziej mi się podoba ten soft :)

Napisano

a zrobilem sobie taki trening szybki... wloski to shag hair, nie korzystalem z zadnego tutoriala (ale jak na to patrze to chyba bede musial skorzystac)

dziad6et.jpg

Napisano

baton: nie no, po rozlozeniu oczu i nosa wnioskuje ze jestes ostrozny i ustatkowany ale niestety odwlekasz wazne zyciowe decyzje ;).

moj model zatytulowalem szatan i zlo.

speed18.jpg

speed19.jpg

Napisano

do stworzenia tej maszkary posluzyla mi niegdys znana piosenka mallorca grupy loft. przez to ze to niestety nie jest zbrusz wyszlo troche dlugo, bo ze trzy godziny. Skadinad polecam piosenke, jest niezwykle stymulujaca.

Napisano

Raczej wątpie, żebyście akceptowali ZBrusha, ale...

Pozatym musze uprzedzić, że ja w 3d nie robiłem do tej pory kompletnie nic (po prostu wole sobie rysować i robić prace do wątku speed painting:P), a demo ZBrusha ściagnąłem, żeby zobaczyć "o co loto"...

swinia.jpg

Edit: Dorzucam to co zrobiłem przed chwilą (wiem, ze jak na ZBrusha to jest dosyć kiepskie, ale...)

sec.jpg

Napisano

Altus: fajny ten twój krowo-EurocopterTiger :D :D

Klicek: gdyby to ktos inny zrobił powiedziałbym że fajne ale że to Twoje to powiem mogło być lepiej :>

Napisano

Hehe dzieki chlopaki :D

Nielot007 chcialem zeby wygladal na inteligenta (duze czolo, gigantyczne wrecz) + mina szalenca ;d

Na pozegnanie bo prawdopodobnie juz tu nic wiecej nie wrzuce :)

Napisano

Się wątek odklił. Nieważne. Tradycyjnie moje speedy są dedykowane pod to co się dzieje na 3dtotal. Tym razem temat felga stalowa (ciekawe jak to sprawdzą, która jest z czego ;) )

Napisano

Jeszcze tu nic nie dawałem więc może nadszedł już czas aby dać.

"Mała sofa"

Time: 15min

Soft: Lightwave

Pozdrawiam :D

ps. sory że nie render ale nie bylo czasu

Napisano

Ponieważ model zrobiłem szybko a wykorzystam go w przyszłej scence to zrobiłem texturki i renderek dla was :) ( texturki w jakieś 20 min a reszta to nie wiem )

sofa2.jpg

Napisano

zaczełem dzisiaj dla relaksu po egzaminie bawić się ZBrushem... Po 3 godzinach zabawy zrobiłem taką ZBrushową kupkę... dziadka (jakieś 20 min, z czego większość na eksperymentowanie światłami :D)

muszę pomęczyć trochę ten soft, żeby normalapy mi ładnie wychodziły ;)

speeddziadek9zm.jpg

edit -> mam nadzieję że wątek wróci do dawnej świetności i się na powrót przyklei, bo niechciałbym go żegnać takim marnym speedem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności