karp Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Wedle życzenia empi:)Siatka ma babole,ale ile można siedzić przy kompie,nawet w złą pogodę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Fajny Pudzian. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karp Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Pobawiłem się nim z 5 min i zrobił się jakoś zielono znajomy...tylko włosy gdzieś podział:))Znudzonych przepraszam:))Możliwości Wingsa ciągle mnie zadziwiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość empi Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 karp, to pewnie wiesz, czy jest w wingsie coś jak soft selection i weld. bo ja dopiero zaczynam się nim bawić, a przydałby się. A jeśli tego nie ma to co robisz zeby zweldowac vertexy? Ja narazie robie to na około - kasuje edge wokół i potem odpowiednio connect'uje vertexy. Mam nadzieje, że pytania tego typu są tu "dozwolone" i nikt nie bedzie sie krzywił, że na speed painting jest poziom, a tu nie.... (taka mała dygresja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 wleda nie ma na vertexach tylko colaps na edgach i wtedy wled, co do soft selection to jest tweak mode z ktorym polecam sie zaprzyjaznic bo jest on bardzo silna strona wingsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość empi Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Dzięki KLICEK, i rzeczywiście jest coś takiego w manualu, teraz trzeba trochę poćwiczyć, pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karp Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Klicek,jeżeli chodzi o Wingsa, jak zawsze ma rację.Tweak mode, opcja miror z możliwością łączenia "połówek" oraz bridge na poly to rzeczy,które powodują,że modeluje się w nim,moim zdaniem,lepiej niż w Maxie. No i jest free . Ale czywiście to kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Wanna zrobiona na speeda. Modelowanie całe 36 min soft Max 6.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 i rzeczywiście jest coś takiego w manualu, teraz trzeba trochę poćwiczyć, pozdrawiam :) i tak wole silo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 I jeszcze jedna wanienka :) modelowanie w Maxie całe 42 min. Tak długo, bo fajkę musiałem sobie zjarać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Bosz, simple, na poczatku nie rozpoznalem ze to ty... ten avatar... atomowki rules. :D Swietne wanienki, czasy tez dobre... ja zawsze wszystko robie strasznie wolno. :( pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Takie krzesełko... pół godziny, materiały standardowe. Cel: no... żeby było za co siedzieć... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 fajne pracki musze powiedzieć - może i ja cos wkrótce wrzue :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość empi Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Dziś wrzucam maszynkę do golenia zrobioną w wings3d - coraz bardziej mi się podoba ten soft :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 a zrobilem sobie taki trening szybki... wloski to shag hair, nie korzystalem z zadnego tutoriala (ale jak na to patrze to chyba bede musial skorzystac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Tyle bym chciał umieć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Moje poczatki w organice ... niezbyt obiecujace :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 baton: nie no, po rozlozeniu oczu i nosa wnioskuje ze jestes ostrozny i ustatkowany ale niestety odwlekasz wazne zyciowe decyzje ;). moj model zatytulowalem szatan i zlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 darkelf wzorowales sie na tym - http://img396.imageshack.us/my.php?image=frog0lj.jpg ? :P zmutowana crazy frog:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 dresie to zbrush????? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 do stworzenia tej maszkary posluzyla mi niegdys znana piosenka mallorca grupy loft. przez to ze to niestety nie jest zbrusz wyszlo troche dlugo, bo ze trzy godziny. Skadinad polecam piosenke, jest niezwykle stymulujaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 hem a paskudne jak z zbrusha ;) hemmm nie no to calkiem fajne to cos:_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 OT wątek się "odkleił" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Miejmy nadzieje ze to poczatek duzych zmian ... :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 ???? co jest:) a teraz powiem zeby nie bylo ze pisze ot:) to watek teraz sie poprawil po ostatniej akcji teraz sa ladne modele:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Raczej wątpie, żebyście akceptowali ZBrusha, ale... Pozatym musze uprzedzić, że ja w 3d nie robiłem do tej pory kompletnie nic (po prostu wole sobie rysować i robić prace do wątku speed painting:P), a demo ZBrusha ściagnąłem, żeby zobaczyć "o co loto"... Edit: Dorzucam to co zrobiłem przed chwilą (wiem, ze jak na ZBrusha to jest dosyć kiepskie, ale...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Glowa krowy, nie patrzcie na teksture, jakies 45 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 hehe, mam chore skojazenia z ta krowa... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Na pozegnanie tego watku ostatni speed :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Altus: fajny ten twój krowo-EurocopterTiger :D :D Klicek: gdyby to ktos inny zrobił powiedziałbym że fajne ale że to Twoje to powiem mogło być lepiej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 klicek czemu na pozeganaie tego watku?????? bardzo ladnie ale te czolo mi sie w oczy rzuca:)!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Hehe dzieki chlopaki :D Nielot007 chcialem zeby wygladal na inteligenta (duze czolo, gigantyczne wrecz) + mina szalenca ;d Na pozegnanie bo prawdopodobnie juz tu nic wiecej nie wrzuce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Klicek można jaśniej o co chodzi?... Model jak zawsze piękny =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 bo Klicek nas opuszcza :( btw extra model niesłuchaj ich jak bredzą ;) zbrush ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 bo Klicek nas opuszcza :( what???? no pewnie zbrush;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Się wątek odklił. Nieważne. Tradycyjnie moje speedy są dedykowane pod to co się dzieje na 3dtotal. Tym razem temat felga stalowa (ciekawe jak to sprawdzą, która jest z czego ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Jeszcze tu nic nie dawałem więc może nadszedł już czas aby dać. "Mała sofa" Time: 15min Soft: Lightwave Pozdrawiam :D ps. sory że nie render ale nie bylo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Ponieważ model zrobiłem szybko a wykorzystam go w przyszłej scence to zrobiłem texturki i renderek dla was :) ( texturki w jakieś 20 min a reszta to nie wiem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 siemka ;] pierwszy raz daje cos do speeda ;] ok 5 min roboty + pare w psp :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 I jakie to nastrojowe ... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 hyh wpadlem na glupi pomysl :P LOGO UCZNIOW :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 lol zibi widze że już masz doła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 a miał mieć 1 lipca?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 wiecie chlopaki :P MATURA :( nie dziwcie sie mojej reakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Ja w tym roku też matura i ten obrazek do mnie przemawia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Kolejny speed z totala temat:kubek czas modelowania:38min w Maxie 6.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 zaczełem dzisiaj dla relaksu po egzaminie bawić się ZBrushem... Po 3 godzinach zabawy zrobiłem taką ZBrushową kupkę... dziadka (jakieś 20 min, z czego większość na eksperymentowanie światłami :D) muszę pomęczyć trochę ten soft, żeby normalapy mi ładnie wychodziły ;) edit -> mam nadzieję że wątek wróci do dawnej świetności i się na powrót przyklei, bo niechciałbym go żegnać takim marnym speedem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 jestem ZA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 znow nie mam co robic i znow powrot do 3d :> ciekawe kiedy odpadne taki maly speed bo przegladalem totala to oni sie tam bawia mugami :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 też mam parę mugów z tego speeda. tak przy w ogóle to czemu nie startujesz w tamtym speedzie Rob3rt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi