dawid Napisano 7 Październik 2004 Share Napisano 7 Październik 2004 masz racyje, wiem o co biega. Jak się nawala w tłumie to cięzko wziąść rozbieg :) przepraszam za wielkie OT jak by co to można usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 7 Październik 2004 Share Napisano 7 Październik 2004 Fajne zdjęcia (szczególnie to ). Widać mieliście niezłą zabawę. Ps.1 czemu na stole jest odcisk buta?? Ps. 2 cio to jest ? 1 . chyba moj troche z aparatem biegalem heh 2. bylismy lowcami blaszek no i chyba za szybko ktos za laska lecial i kadr mu rozsadzila ;) szymeq - skad to zdjecie ? poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Październik 2004 Share Napisano 7 Październik 2004 oj ... widze ze towarzystwo nie przewija do konca strony ... LOL wlasnie dziwilem sie dlaczego niektorzy pisali ze tak malo fotek a tymczasem sa ich setki ... dla tych ktorzy nie zauwazyli: http://www.max3d.pl/artykuly.php?id=018_p1 sa 4 strony: http://www.max3d.pl/artykuly.php?id=018_p1 http://www.max3d.pl/artykuly.php?id=018_p2 http://www.max3d.pl/artykuly.php?id=018_p3 http://www.max3d.pl/artykuly.php?id=018_p4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 7 Październik 2004 Share Napisano 7 Październik 2004 Hehehe.. i zawsze ten sam problem ;) W zeszłym rojku chyba też tak było ;) Zółwiu - z głowy powiadasz?? Podziwiam.. doprawdy.... masz naprawdę moooocny łeb :) A co do etatu... nie planuje.. chyba, ze potrzebny wam psychol(og)[jak dobrze pojdzie] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darthapul Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 Hmmm... Jak tam am się filmik z warsztatów, jesli wolno zapytać? :-) Pozdro! Paulus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 nie wolno pytac ... ciiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 oficjalnie nagrania z wykladami discreet zostaly zniszczone komisyjnie z uwagi na prosbe samego DISCREET - nie mam juz tych nagran - ale mam fotograficzna pamiec i chetnie opowiem co na nich bylo na GG :-) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 a inne materialy videło ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 inne nagrania pochłonęła besita CENZURY, niektóre się skrzaczyły totalnie, a na jeszcze inne zabrakło miejsca. Aleście Nas nabili w butelkę bracia Kucharze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 cenzura zjadla discreeta, FA, K&K, czesc nagran z knajpy - reszta bedzie cierpliwosci :-) to milo ze rozumienie poprzedni moj post :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 http://www.max3d.pl/indexkom.php?ID=1230 .... zajrzyjcie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 widzialem jush to :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darthapul Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 OKi. Nie chcialem popedzac :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 widzialem jush to :p no to ban ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kucharz Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 brachol wygląda jak by sie nieźle napalił (tylko wygląda - bo to była schiza przy muzie) pozdro To nie byłą schiza, udawałem aHtystę... ZelvaBoy --> "Zagłęęębie...!!!" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 krzychu... jak sie bawic to sie bawic... widzialem wlasnie film... ja pomimo obciachu na maxa (3d - hehe) ze swojej strony robie proof na material - mam nadzieje, ze moja zona go nie obejrzy :) - bo se pomysli, ze jakis alkoholik czy cos. jutro spytam alka czy bedzie chcial publicznie grac na pianinie w inecie :) - to chyba ostatni egzemplarz do zaklepania publikacji. pozro all :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 (edytowane) mati - to nie bylo specjalnie twarde, a po 10-ciu browkach i diecie zgodnej z grupą krwi to kady ma mocny leb :D hehe Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 po 10ciu?? Heh.. chyba nie mieszaliscie juz tego z niczym wiecej?? No to ja sie nie dziwie, ze niektorym sie taleny artystyczne przypomnialy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 12 Październik 2004 Share Napisano 12 Październik 2004 hi ja tylko czekam na decyzje Alka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 link do fotostory: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=4594&page=16&pp=21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 (edytowane) alek sie zgodzil... nie ma litosci - rupiki na warsztat ida :)... mati - wydam niedlugo swoja plyte - singla :D hehe Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Zelva - nagrajcie duet z alkiem i fotkiem(ten to ma dopiero ukryte talenty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 (edytowane) komiks Shakes & Fidget wyrwal mnie z butow, rypnal o podloge i kopnal w jaja :D hehe Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 (edytowane) mati - to juz bedzie trio... w sumie mozemy zaczac kariere jak ci rumuni na samolocie w kolorowych koszulach... alek na syntezator, fotas na lead voc i ja na sec. voc :) Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 13 Październik 2004 Share Napisano 13 Październik 2004 Duet, Trio.. bez różnicy, pod warunkiem, że teledysk będziecie kręcić na samolocie.. albo może, żeby dofinansować bardziej polską CG na skrzydłach jakiegoś kosmicznego wahadłowca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 Zelva jaki warszatat ? hie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 ejj M@ati nic nie wyciagneles z DTM :P samoloty, statki kosmiczne ?? Trzeba tu zastosowac bardziej "kreatywny" pomysl np Duet czy Trio w czarnym BMW z raczkami za glowa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 Ja tam jednak wolę 3 laski :) ..dresy mnie nie kręcą ;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 ja mysle ze to powinno byc bmw ze skrzydlem i do tego na koniec effekt z blowjob :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 a przy blowjob niech ostro iskrzy - zeby combustion mial co robic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 po kliknięciu na link do fotostory otwiera się, że nie ma takiego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 kolegaalek: juz poprawilem: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=4594&page=16&pp=21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 Czy wie ktos moze czy Staszek juz zmontowal material? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 18 Październik 2004 Share Napisano 18 Październik 2004 Witam Jeśli chodzi o materiał od Staszka Mąderka to prawdopodobnie przyjdze do mnie począ w najbliższych dniach. (może dzisiaj, jutro) Zaraz jak tylko będe go miał to wysyłam do Adka. Dołącze też długo oczekiwane zajawki z knajpy pozdro PS: Rascal - widze że zmieniłeś avatarek - moje skromne zdanie zwraca się ku poprzedniemu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 (edytowane) co do teledysku, to bmw zamieniam na citroena :) - takim jezdze :) - a laski moga byc - byle sie moja zona nie dowiedziala bo pozew o rozwód... Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darthapul Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 I jak tam idzie montaz, jesli wolno spytac? :-) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 no i po montazu ... oto adres do wykladu Staszka: http://www.max3d.pl/artykuly.php?id=019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 A tutaj impreza: http://www.max3d.pl/downclick.php?id=dtm2004_6 (wczesniej na forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 O, matko! Powiedzcie jeszcze kto jest kto!? ;) Ten spiewajacy delikwent w czerwonej (?) koszulce z 'pieskiem' i zespol piesni i tanca, grajacy przy stoliku "maja hi maja ha" ?!!? :D Taniec brzucha Tomka (?) Kucharza, uo geezas! :D Obciach chlopcy, pozytywnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 oczywiscie to przedstawiciele pewnej znanej w branzy firmy ktorej przedstawiciel wystepuje na tym forum jako ZelvaBOI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 to bylo juz napewno po 5 piwie (tam piwa byly litrowe :-) oj dzialo sie dzialo pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 (edytowane) ale mi adek reklame robi... :) a fakt to bylo po 10-tym piwie... tylko ja pilem te 0,5 :) lechy :) hehe Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi