adek Napisano 12 Czerwiec 2013 Napisano 12 Czerwiec 2013 Podczas targów E3 zapowiedziano również drugą część gry Mirror's Edge i zaprezentowano jej zwiastun. Gra ta powstaje w szwedzkim studiu DICE. Trailer prezentuje możliwości silnika Frostbite. Pełna treść: Mirror's Edge 2 - E3 trailer
Xaia Napisano 12 Czerwiec 2013 Napisano 12 Czerwiec 2013 Mirror Edge 2 ma otwarty świat. Wsparcie Oculus Rifta i można się zagrywać ;D.
Juzwa Napisano 12 Czerwiec 2013 Napisano 12 Czerwiec 2013 Nic mi tytul nie mowi. Lubie gry ale ogromnej wiekszosci nawet nie kojarze. Koncowka bardzo przyjemna, taka.... schludna (minimalistyczna?) :P. Cieszy mnie tez, ze w koncu przestali robic trailery z Łop Łop Łop jakze nudnym dubstepem! :D
Xaia Napisano 12 Czerwiec 2013 Napisano 12 Czerwiec 2013 @Juzwa tak wygląda pierwsza część gry, sam gameplay ogląda się jak film :)
Diem Napisano 12 Czerwiec 2013 Napisano 12 Czerwiec 2013 grałem w jedynkę i stwierdzam że graficznie i grywalnie to jest bomba, jestem ciekawy co się zmieni w 2jce, mam też nadzieję że mój sprzęt da radę :D
WWWoj Napisano 12 Czerwiec 2013 Napisano 12 Czerwiec 2013 No tą grę łykam całkowicie :) i jestem fanem pierwszej części i jestem ślepy na wszelkie wady ;)
Rekomendowane odpowiedzi