Napisano 25 Czerwiec 201311 l Nie wiem czy pamiętacie grę "Neverhood", w której można było zagłębić się w pokręcony plastelinowy świat i pokierować losami głupkowatego Klaymana, jeśli tak to powinien zainteresować Was fakt, że ci sami twórcy tworzą nowy plastelinowy projekt pod tytułem "Armikrog". Pełna treść: Armikrog - nowy projekt twórców Neverhooda
Napisano 25 Czerwiec 201311 l Ojjj tak, oby udało im się uzbierać wymaganą kwotę na to cudeńko. Klayman, wróć! P.S. You made my day ;)
Napisano 25 Czerwiec 201311 l Zastanawiam się w jaki sposób ta gra, w którą grałem ostatnio prawdopodobnie 15 lat temu, jest pamiętana przez tyle osób. Przeca to był aprosta gierka przygodowo - logiczna;)
Napisano 25 Czerwiec 201311 l Oby dozbierali :) Chyba ze 3 razy kiedys przeszedlem Neverhooda :) Jak dozbieraja to po latach by to uczcic przejde jeszcze raz HAH :D
Napisano 26 Czerwiec 201311 l kurcze brakuje im jeszcze 100 tys a zostało 32 godz. szanse maleją... szkoda
Napisano 26 Czerwiec 201311 l Napiszcie Newsa o nowym octane bo wyszła wersja 1.20 sporo poprawili Dzięks za info! P.s. next time: Max3D.pl -> Aktualności (mam newsa) -> Załóż nowy wątek
Napisano 27 Czerwiec 201311 l Całe szczęście, już traciłem nadzieję a tu jednak pod koniec ruszyło, uff :)