adek Napisano 12 Lipiec 2013 Share Napisano 12 Lipiec 2013 W sieci pojawił się zwiastun drugiej części filmu ze stajni Dreamworks "Jak wytresować smoka" (ang. "How to Train Your Dragon"). Film będzie można zobaczyć w kinach w połowie 2014 roku. Pełna treść: Jak wytresować smoka 2 - zwiastun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Lipiec 2013 Share Napisano 12 Lipiec 2013 o fajnie, zarobili zylion dolarów to wreszcie puścili na głównej farmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 12 Lipiec 2013 Share Napisano 12 Lipiec 2013 Po prostu miazga, technologiczna jak i fabularna jak się spodziewam. Świetnie też wygląda "wyrośnięty" główny bohater, z tego co się orientuję przeważnie "większa" wersja głównego bohatera traci to "coś" a tutaj to zostało podwojone xD Generalnie nie zebrałem jeszcze szczęki z ziemi ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 12 Lipiec 2013 Share Napisano 12 Lipiec 2013 Love it ... na pierwszej części w kinie cieszyłem się jak dziecko ... Pójdę i wierzę ,że się nie rozczaruję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 13 Lipiec 2013 Share Napisano 13 Lipiec 2013 hehehe, jest moc. ale ja osobiście czekam na nowego trona :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patris Napisano 13 Lipiec 2013 Share Napisano 13 Lipiec 2013 Super, jeden z moich najlepszych. Nie mogę się doczekać :-)) !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 13 Lipiec 2013 Share Napisano 13 Lipiec 2013 Kramon - jaki nowy tron? jakiś nowy film wychodzi? czy chodzi ci o 2 sezon rebelii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 13 Lipiec 2013 Share Napisano 13 Lipiec 2013 Mortom - no jest w produkcji trzecia część Trona. I w którymś wywiadzie ktoś powiedział że ma być nowy design. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi