adek Napisano 19 Lipiec 2013 Share Napisano 19 Lipiec 2013 SculptGL to mała aplikacja webowa oparta na WebGL, która pozwoli Wam "posculptować" w wolnej chwili w przeglądarce. Jej autorem jestem Stéphane Ginier. Ciekawostką jest fakt, że SculptGL posiada również wsparcie dla tabletów Wacom. Pełna treść: SculptGL - czyli rzeźbimy w przeglądarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 19 Lipiec 2013 Share Napisano 19 Lipiec 2013 Nie jest to sculptris ale po odpaleniu jestem pozytywnie zaskoczony. Nie spodziewałem się nawet połowy tych opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Lipiec 2013 Share Napisano 19 Lipiec 2013 Jakby były snapy dla rotacji i move tool to byłoby calkiem używalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 19 Lipiec 2013 Share Napisano 19 Lipiec 2013 hahahahahaha XD z jajem Ale za drugiem razem odpalone juz dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 19 Lipiec 2013 Share Napisano 19 Lipiec 2013 sprawdzone na androidzie, działa ale sterowanie do bani :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2013 Ale dopiero teraz miałem okazję sobie posculptować. Szkoda, że nie da się jeszcze zapisać modelu. Ale świetna rzecz. Teraz już przynajmniej wiem co może dać taki ZBrush. Ale muszę przyznać, że to też naprawdę dobrze działa. Cieszę się, że się Wam mój model podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 20 Lipiec 2013 Share Napisano 20 Lipiec 2013 Szkoda, że nie da się jeszcze zapisać modelu. Z lewej masz "save .obj file" Całkiem fajna zabawa, nieźle działa w przeglądarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 20 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2013 Nie wiem jak mogłem tego nie widzieć. Dobra. Wezmę udział w speedsculptingu następnym na tym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 20 Lipiec 2013 Share Napisano 20 Lipiec 2013 Nie weźmiesz. Kiedy ruszy następny speedsculpting akurat będziesz odbierał wnuczki z przedszkola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 20 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2013 Oj tam oj tam. Ja wiem, że na FB sporo osób przeszło, ale może trzeba próbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grave Napisano 22 Lipiec 2013 Share Napisano 22 Lipiec 2013 hahahahahaha XD z jajem Ale za drugiem razem odpalone juz dziala A ja kilka razy próbowałem i nic... Minęło parę dni, zerknąłem dziś znowu i o dziwo zaczęło działać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi