nonejm Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 zaawsze chciałem mieeeeć takie coś :D i postanowiłem że sam to stworze... oto początki... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 narazie bardzo ladnie:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loono Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 Fajny pomysl, zeby zrobic ciagnik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 samochodziarze będą zachwyceni ;] No cóż, jakiś cud, bo ostatnio pojawiają się oryginalne prace na forum, oby tak dalej, Narazie na temat ciągnika niewiele można powiedzieć, poza tym, że chyba nie dokładnie tak wyglądają końcówki tych śmiesznych wcięć na przodzie "maski". (takie żebra) Jestem ciekaw jak sobie poradzisz z odsłoniętym silnikiem, jak pobawisz się w detale to będzie miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 własnie po to by wozic ją? :D traktora tu jeszcze chyba nei było. czekam na kolejen update'y bo teraz widac niewiele :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 wypas pomysl :)... chcialem keidys zrobic, ale nie umiem :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 Narazie nie ma co oceniać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 wkońcu coś się dzieje ciekawego jeśli chodzi o motoryzacje na forum, autobus, ciągniki...fajno Jestem ciekaw jak wyjdą "bebechy" :) pozdrawiam i życzę udanej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonejm Napisano 29 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2004 a teraz apdejcik... w pocie czoła powstala deska rozdzielcza tylko ze nie mam zadnych referkow do tej czesci traktura akurat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 już widać więcej... bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muhaho Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 Bedzie godnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegiel Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 A ja mam pytanie z innej beczki.Kto wykonuje ten utwór i jak sie nazywa??A madel sie fajnie zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 jak to nie bylo ciagnika ? :P Link no a ja moge jedynie zyczyc powodzenia .. bo za malo zeby cos mówic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 Giegiel: Blenders - Czarny ciagnik. O ile dobrze pamietam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonejm Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2004 wlasnie tworze silnik... jest ciezko ,szczegolnie dlatego ze mam cienkie referki ale nie poddaje sie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonejm Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2004 pierwsze zalążki tego co bedzie w srodku ciągnika... dłubie w tym cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 pytanei czy to ma byc 25,,, jesli tak to super bo ja tez chcialem zrobic takowy tylko nei mam cyfrowki zeby sobie narobic referek: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonejm Napisano 1 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2004 wlasciwie to nie wiem co to ma byc. ten ciagnik skladam za pomoca roznych referkow roznych traktorow z google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 Moim zdaniem : wyglądało by ok gdyby nie ten przód; jakiś taki za bardzo organiczny. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 fajnie, fajnie, widze że przykładasz się do detali, będzie z tego łady traktorek ;-) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 jak zobaczylem ten przod (z detalami itp.) to zachcialo mi sie smiac;) jakos to wszystko dziwnie wyglada mnie sie nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi