Napisano 29 Sierpień 200420 l zaawsze chciałem mieeeeć takie coś :D i postanowiłem że sam to stworze... oto początki... pozdro
Napisano 29 Sierpień 200420 l samochodziarze będą zachwyceni ;] No cóż, jakiś cud, bo ostatnio pojawiają się oryginalne prace na forum, oby tak dalej, Narazie na temat ciągnika niewiele można powiedzieć, poza tym, że chyba nie dokładnie tak wyglądają końcówki tych śmiesznych wcięć na przodzie "maski". (takie żebra) Jestem ciekaw jak sobie poradzisz z odsłoniętym silnikiem, jak pobawisz się w detale to będzie miodzio.
Napisano 29 Sierpień 200420 l własnie po to by wozic ją? :D traktora tu jeszcze chyba nei było. czekam na kolejen update'y bo teraz widac niewiele :)
Napisano 29 Sierpień 200420 l wkońcu coś się dzieje ciekawego jeśli chodzi o motoryzacje na forum, autobus, ciągniki...fajno Jestem ciekaw jak wyjdą "bebechy" :) pozdrawiam i życzę udanej pracy
Napisano 29 Sierpień 200420 l Autor a teraz apdejcik... w pocie czoła powstala deska rozdzielcza tylko ze nie mam zadnych referkow do tej czesci traktura akurat ;)
Napisano 30 Sierpień 200420 l A ja mam pytanie z innej beczki.Kto wykonuje ten utwór i jak sie nazywa??A madel sie fajnie zapowiada.
Napisano 30 Sierpień 200420 l jak to nie bylo ciagnika ? :P Link no a ja moge jedynie zyczyc powodzenia .. bo za malo zeby cos mówic ...
Napisano 30 Sierpień 200420 l Autor wlasnie tworze silnik... jest ciezko ,szczegolnie dlatego ze mam cienkie referki ale nie poddaje sie ;p
Napisano 31 Sierpień 200420 l Autor pierwsze zalążki tego co bedzie w srodku ciągnika... dłubie w tym cały czas
Napisano 31 Sierpień 200420 l pytanei czy to ma byc 25,,, jesli tak to super bo ja tez chcialem zrobic takowy tylko nei mam cyfrowki zeby sobie narobic referek: ]
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Autor wlasciwie to nie wiem co to ma byc. ten ciagnik skladam za pomoca roznych referkow roznych traktorow z google
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Moim zdaniem : wyglądało by ok gdyby nie ten przód; jakiś taki za bardzo organiczny. Pozdro
Napisano 1 Wrzesień 200420 l fajnie, fajnie, widze że przykładasz się do detali, będzie z tego łady traktorek ;-) pozdro
Napisano 1 Wrzesień 200420 l jak zobaczylem ten przod (z detalami itp.) to zachcialo mi sie smiac;) jakos to wszystko dziwnie wyglada mnie sie nie podoba