Kris_R Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Powstaje graficzka dla mojej ukochanej... niedługo ma imieniny więc możecie się spodziewać częstych updatów.. pozdrawiam. Kris_R
Vorek Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Bardzo przyjemna pracka się zapowiada, powodzonka życzę :)
leander Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Fajnie fajnie, trzymam kciuki za posciel, bo niewatpliwie bedzie wazna w tej pracy :)
Tomur Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Ładne oczy masz..... Buzia mi sie naprawde podoba :)
Kris_R Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Napisano 30 Sierpień 2004 Ano.. postaram się troszkę.. a co do pościeli to będzie coś pomiędzy pościelą a chmurkami... :p
SansSerif Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 o rany jacy wazeliniaze :] speed o wiele lepszy. niedopowiedzenia bardziej przypominaja postac niz to drugie cos. bardzo trudny skrot perspektywiczny, moze nawet niezbyt trafiony.
Kris_R Napisano 1 Wrzesień 2004 Autor Napisano 1 Wrzesień 2004 Hmm... trudno mi się z Tobą zgodzić ale dzięki za comment Sans :) Co do reszty postów... no faktyczie zapowiada się... ale mam nadzieję że uda mi się tą słodkość utrzymać do końca... dzięki
SansSerif Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 no kolorki sa slodkie, tematyka cudowna ale jesli praca ma isc w kierunku realizmu jak sie domyslam to taka poza postaci jest ryzykowna. w takim ujeciu trudno nawet mowic o anatomii i proporcjach bo skroty zawsze beda mylace. wykonanie podoba mi sie tylko czepiam sie ujecia i ulozenia postaci :)
Damian Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 sans jest oziębły.... a na avatarku taki jest sympatyczny.... a mi sie work podoba, przemawia coś więcej za nią niz samo studium;)
Kris_R Napisano 2 Wrzesień 2004 Autor Napisano 2 Wrzesień 2004 Coś zapewne jest :) nie da się ukryć... Sans... nie zmienię ułożenia choćbyś wył do księżyca przez dwa dni pod moim oknem. To dość luźny koncept.. taka zabawa bardziej. Lilka spała w namiocie to ją sobie szybko naszkicowałem. Teraz do kompa i letę z tym dalej... nie było w zamyśle mowy o kompozycji itp. Czy teraz to pokutuje? tak... troszkę pokutuje.. ale mam nadzieję że uda się jakoś wyciągnąć tą prackę... choć troszkę :)
leander Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 Patrze w kalendarz i widze, ze niewiele czasu zostalo :) 3mam kciuki
Mkaszpir Napisano 4 Wrzesień 2004 Napisano 4 Wrzesień 2004 kolorki swietne, ale Sans ma rację nienajlepsze ujęcie, jak dla mnie bardzo trunde żeby miało to ręce i nogi trzeba się przyłożyć więc trzymam kciuki.
Kris_R Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Napisano 11 Wrzesień 2004 Daję mały postęp... umówiłem się z Lilką tak, że dostanie troszkę spóźniony prezent imieninowy... zawalony robotą nie chcę tego tak na odpieprz zrobić.. a ona jest kochana i wyrozumiała i wie że warto poczekać :) No to wrzucam...
mCh Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 patrzcie co ta robota potrafi z ludźmi zrobić. zamiast prezentu rysować, jakieś komercyjne zadania odrabiasz. nieładnie bardzo, panie kris.
Kris_R Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Napisano 11 Wrzesień 2004 Ładnie czy nie ładnie.. myślę że całkiem nieźle :) Niech Lila to oceni...
Phantom Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 witam :) mam dziwne uczucie ze jednak bardziej podoba 2 szkic w 1 poscie...taki nie do konca dopracowany zdaje sie ciekawszy...i ma wieksza mozliwosc interpretacji :) pozatym milutkie... pozdrawiam...
little-ninja Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 tak czy siak i tak dostaniesz od niej buzi ;D
Mkaszpir Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 jakby na to nie spojżeć to 2 szkic był lepszy, po drodze zgubiła część nosa, zwęziła usta, róża zbladła no i pościel to teraz jakieś burzowe chmury, chyba nie przechodzicie "kryzysu"? :D Utrzymaj to w "herbacianej" tonacji a będzie ok. No i zrób to odręcznie :D Włóż w to trochę zwykłych akwarelek, a nie tuszu z drukarki to popsuje efekt :D
Kris_R Napisano 12 Listopad 2004 Autor Napisano 12 Listopad 2004 Ok ok :) już się tłumaczę :) wydruk poszedł na A3 i tak wygląda plik, który poszedł, tylko że duuużo większy... kontrast i nasycenie musiałem zdjąć, bo jak zrobiłem dzień wcześniej wydruk próbny, to kolory wyszły tak potwornie przepalone... brrrr... kwestia kalibracji
Amrun Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 bardzo bardzo mi się podoba :)... właśnie po to człowiek powinnien rysować, malować i co tam jeszcze... mu się chce robić a nic z tego nie ma ;) (znaczy się nie wiem co za to dostałeś :p )... szuper!
prabab Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 Gdybym ja był tą Lili to bym w nagrodę zrobił z tobą coś, o czym nie należy mówić w miejscu tak ogólnodostępnym jak to :D (BTW: Ciekawe czy wlaśnie to zrobiła?)
spoon Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 jedyne czego bym sie mogł czepić to typografia, chociaz faktycznie trudno tu by było coś wykombinować. ale troche sie jednak gryzie z resztą, wg mnie.
prabab Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 nie ma to jak subtelnośc prabab ;]Po prostu jestem szczery.
Salvator Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 buahahaa :D spieszmy się kochać szczerych userów, bo tak szybko odchodzą :>
Kris_R Napisano 12 Listopad 2004 Autor Napisano 12 Listopad 2004 Hmm... przy okazji poproszę ją, aby wam sama napisała jak to było... A co do typografii... wiem... żenada. Nie było jej w planie. A trochę głupio zamieszczać na odwrocie :D więc wcisnąłem... no i tak dupowato wyszło.
Leru Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 heh :) Kris dopiero teraz dojrzałem tekst... praca świetna, tekst również, świetnie się prezentuje całokształt Życzę powodzenia :)
greg_jg Napisano 13 Listopad 2004 Napisano 13 Listopad 2004 Praca bardzo przyjemna :) ps. masz zdjęcie ? ;)
Marcel Napisano 13 Listopad 2004 Napisano 13 Listopad 2004 Praca podoba mi się bardzo, poza nosem, który wygląda nader dziwnie i jest w/g mnie za krótki ( byc może już to ktoś wytknął, nie czytałem całego wątku ) bardzo klimatyczne, Lili napewno się ucieszyła ;) Pozdrawiam.
Kris_R Napisano 13 Listopad 2004 Autor Napisano 13 Listopad 2004 Zdjeć mam sporo :) Z resztą w wątku 'z drugiej stronie ekranu' możecie nas zobaczyć... Jeśli masz greg na myśli zdjęcie, jak Lilka tak leży to nie mam... zrobiłem tylko szkic jak kiedyś spała w namiocie... i na bazie tego szkicu pojechałem. Nochal.. no potraktowałem go trochę po macoszemu. sorki.
greg_jg Napisano 13 Listopad 2004 Napisano 13 Listopad 2004 Oj....... trzeba będzie przekopać ten wątek ......... :) EDIT: Nie ma :/
Kris_R Napisano 13 Listopad 2004 Autor Napisano 13 Listopad 2004 Faktycznie nie ma.. sorki... no to wrzucę, ale potraktujcie to tylko jako bonusik, bo się zrobi OT... więć wróćmy do obrazka... :)
greg_jg Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 Jak już mówiłem wcześniej: bardzo przyjemnie ogląda się ten obrazek. ps. albo jest już późno, albo widzę na nim jakieś zwierze (na dalszym planie)?
spoon Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 @greg- że niby gdzie? aż tak późno to nie było LOL
Mała_Li Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 Oczywiście jak widac warto było czekać na taki prezent a zresztą w przyrodzie nic nie ginie - Krzyś nie zdążył na imieniny za to na urodziny wszystko już było dopieszczone;). Dla ciekawych szczerych userów - pewnie, że podziękowałam ale jak to nasza słodka tajemnica:). Greg może w tym zwierzu coś jest...przypomina mi mojego chomiczka:) Pozdrawiam all Lily
little-ninja Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 widze ze krzysio polubil foto story heheh ps ...ja bym sie gdzies indziej doszukiwal zwierzaka niz na dalszym planie hehe poz
Rekomendowane odpowiedzi