Napisano 9 Listopad 201311 l Brytyjska sieć domów towarowych John Lewis jak co roku promuje się interesującym spotem reklamowym z okazji zbliżającego się Bożego Narodzenia. W tym roku ducha Świąt zamknięto w wyjątkowej oprawie. Pełna treść: Niedźwiedź i królik. Animowana reklama Johna Lewisa
Napisano 9 Listopad 201311 l Świetne :) szkoda, że u nas nie ma takich akcji promocyjnych tylko jakieś g...
Napisano 9 Listopad 201311 l nom, kupowalibyśmy jeszcze więcej przed świętami. szkoda. animacja fajna, tylko ze szrak jest podekscytowany gwiazdką to bym się nie domyślił. Loney tunes wyprało mi mózg:
Napisano 9 Listopad 201311 l Takie akcje jeszcze dają mi nadzieję, że znajdę pracę w tym co robię. Niesamowicie wzruszająca reklama. Piękna animacja i świetne tła, muzyka wypełnia wszystko. Czego chcieć więcej ?
Napisano 10 Listopad 201311 l @SYmek musisz miec ostro poryta banie zeby patrzec w taki sposob na ta animacje, zal......... animacja swietna! przez moment nie wiedzialem czy to 3d w tle czy miniatury :D
Napisano 10 Listopad 201311 l plasti, każdy mierzy swoją miarą, w każdym razie ostatecznie każdy profit okazuje się przereklamowany
Napisano 10 Listopad 201311 l plasti ... soryy ale o ile animacja ok to reklama lekko pedalska/ciotowata/softowa itd...brak powodu dla pisania o porytej bani...
Napisano 10 Listopad 201311 l plasti ... soryy ale o ile animacja ok to reklama lekko pedalska/ciotowata/softowa itd...brak powodu dla pisania o porytej bani... No ba, ja w święta daję, ale tylko po ryju, jak prawdziwy menszczyzna.
Napisano 10 Listopad 201311 l o już święta, dwanaście karpiów trzeba kupić i choinkie, i może kartki na walentynki będą to też przy okazji
Napisano 11 Listopad 201311 l making off: http://www.creativereview.co.uk/cr-blog/2013/november/behind-the-scenes-on-the-john-lewis-christmas-ad
Napisano 12 Listopad 201311 l Film z zeszłego roku przepiękny i bardzo wzruszający. Sanclerz dzięki za maiking off! Jestem w szoku, że to wszystko to prawdziwe rekwizyty i scenografia. Bardzo ciekawa technika animacji. Mam na mysli to że wycina się poszczególne fazy i wstawia w scenografie. Nigdy o czymś takim nie słyszałem ani tego nie widziałem. Ktoś może wie czy to popularna technika i częsciej używana? Daje to fajny efekt, chociażby realistycznną DOF. W ogóle mały szoczek mam po obejżeniu tych produkcji:-)