CzAk1 Napisano 9 Listopad 2013 Share Napisano 9 Listopad 2013 Brytyjska sieć domów towarowych John Lewis jak co roku promuje się interesującym spotem reklamowym z okazji zbliżającego się Bożego Narodzenia. W tym roku ducha Świąt zamknięto w wyjątkowej oprawie. Pełna treść: Niedźwiedź i królik. Animowana reklama Johna Lewisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekszy0 Napisano 9 Listopad 2013 Share Napisano 9 Listopad 2013 Świetne :) szkoda, że u nas nie ma takich akcji promocyjnych tylko jakieś g... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 9 Listopad 2013 Share Napisano 9 Listopad 2013 nom, kupowalibyśmy jeszcze więcej przed świętami. szkoda. animacja fajna, tylko ze szrak jest podekscytowany gwiazdką to bym się nie domyślił. Loney tunes wyprało mi mózg: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodwojneD Napisano 9 Listopad 2013 Share Napisano 9 Listopad 2013 Takie akcje jeszcze dają mi nadzieję, że znajdę pracę w tym co robię. Niesamowicie wzruszająca reklama. Piękna animacja i świetne tła, muzyka wypełnia wszystko. Czego chcieć więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYmek Napisano 9 Listopad 2013 Share Napisano 9 Listopad 2013 Super, ten zając i niedźwiedź muszą mieć dobry seks, że tak się lubią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 moze rodzina krzywo patrzy na rozwód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 @SYmek musisz miec ostro poryta banie zeby patrzec w taki sposob na ta animacje, zal......... animacja swietna! przez moment nie wiedzialem czy to 3d w tle czy miniatury :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 plasti, każdy mierzy swoją miarą, w każdym razie ostatecznie każdy profit okazuje się przereklamowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pxl666 Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 plasti ... soryy ale o ile animacja ok to reklama lekko pedalska/ciotowata/softowa itd...brak powodu dla pisania o porytej bani... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 plasti ... soryy ale o ile animacja ok to reklama lekko pedalska/ciotowata/softowa itd...brak powodu dla pisania o porytej bani... No ba, ja w święta daję, ale tylko po ryju, jak prawdziwy menszczyzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotomonks Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 o już święta, dwanaście karpiów trzeba kupić i choinkie, i może kartki na walentynki będą to też przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanclerz Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 making off: http://www.creativereview.co.uk/cr-blog/2013/november/behind-the-scenes-on-the-john-lewis-christmas-ad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 12 Listopad 2013 Share Napisano 12 Listopad 2013 Film z zeszłego roku przepiękny i bardzo wzruszający. Sanclerz dzięki za maiking off! Jestem w szoku, że to wszystko to prawdziwe rekwizyty i scenografia. Bardzo ciekawa technika animacji. Mam na mysli to że wycina się poszczególne fazy i wstawia w scenografie. Nigdy o czymś takim nie słyszałem ani tego nie widziałem. Ktoś może wie czy to popularna technika i częsciej używana? Daje to fajny efekt, chociażby realistycznną DOF. W ogóle mały szoczek mam po obejżeniu tych produkcji:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi