Napisano 14 Listopad 201311 l Model pierwsza klasa można by się czepiać do rendera, pewnie jeździsz takim na co dzień. ps pokazałbyś siateczki?
Napisano 14 Listopad 201311 l Ty sie nie relaksowales tylko po prostu nudziles ;P Ladnie choc faktycznie renderki moznaby podkrecic. W kazdym badz razie pozytywne odczucie - zwlaszcza, ze to nie kolejny czolg ;P
Napisano 15 Listopad 201311 l No jak dla mnie to jak zwykle poziom najwyższy. Modelu nie ma co komentować bo wszyscy chyba widzą jak jest ;) Natomiast rendery można by troche mocniej pocisnąć ( o ile nie są to czyste rendery z maxa). Pozwoliłem sobie wybrać najlepszy wg. mnie render i go troszke podkrecić (mów to usunę)
Napisano 15 Listopad 201311 l noo to postpro karkosika ładne. w modleu jak się przyjrzy też jest troszkę baboli. materiałki / render mogłyby być trochę bardziej dopracowane. ogólnie bardzo przyjemnie, tym bardziej, że to tylko dla "relaksu" : >
Napisano 15 Listopad 201311 l Autor Dzięki wszystkim za miłe słowa, cieszy że się podoba. Ale to chyba bardziej zasługa samochodu który jest ładny, niż moja. Szkoda że obecnie nie robią takich. Karkosik - nie usuwaj, cenię każdą celną sugestię. Model był robiony faktycznie dla relaksu, i przyznam że przy renderach zabrakło zapału i weny, pozdrawiam!
Napisano 15 Listopad 201311 l To teraz pora na tego złego ^^ Model w wielu miejscach się nie zgadza, jest krzywo, część krawędzi potrzebuje jeszcze jednego loopa wokoło, bo źle się cieniują. Render jest po prostu słaby, studio jak i materiały do wymiany. 2 shoty tej wersji które w ogóle udało mi się znaleźć. Nie chce mi się wymieniać niezgodności, ale jest ich dość sporo.
Napisano 17 Listopad 201311 l Szczerze na miniaturce wyglądało to lepiej. :) Karkosik - Postpro pierwsza klasa. Model wygląda naprawdę średnio - szkoda że jakoś renderów go nie broni.
Napisano 18 Listopad 201311 l No jak na pracę dla relaksu i jak na emeryta to Git :) Pedały tak jakoś dziwnie zlewają się z dywanikiem, aha a gdzie silnik, rama, resory i inne pierdoły, które zawsze robiłeś :)