thecrev Napisano 14 Listopad 2013 Napisano 14 Listopad 2013 Model pierwsza klasa można by się czepiać do rendera, pewnie jeździsz takim na co dzień. ps pokazałbyś siateczki?
..:: WIKTOR ::.. Napisano 14 Listopad 2013 Napisano 14 Listopad 2013 Ty sie nie relaksowales tylko po prostu nudziles ;P Ladnie choc faktycznie renderki moznaby podkrecic. W kazdym badz razie pozytywne odczucie - zwlaszcza, ze to nie kolejny czolg ;P
Karkosik Napisano 15 Listopad 2013 Napisano 15 Listopad 2013 No jak dla mnie to jak zwykle poziom najwyższy. Modelu nie ma co komentować bo wszyscy chyba widzą jak jest ;) Natomiast rendery można by troche mocniej pocisnąć ( o ile nie są to czyste rendery z maxa). Pozwoliłem sobie wybrać najlepszy wg. mnie render i go troszke podkrecić (mów to usunę)
DrRambo Napisano 15 Listopad 2013 Napisano 15 Listopad 2013 noo to postpro karkosika ładne. w modleu jak się przyjrzy też jest troszkę baboli. materiałki / render mogłyby być trochę bardziej dopracowane. ogólnie bardzo przyjemnie, tym bardziej, że to tylko dla "relaksu" : >
kliment woroszyłow Napisano 15 Listopad 2013 Autor Napisano 15 Listopad 2013 Dzięki wszystkim za miłe słowa, cieszy że się podoba. Ale to chyba bardziej zasługa samochodu który jest ładny, niż moja. Szkoda że obecnie nie robią takich. Karkosik - nie usuwaj, cenię każdą celną sugestię. Model był robiony faktycznie dla relaksu, i przyznam że przy renderach zabrakło zapału i weny, pozdrawiam!
lukasz1330 Napisano 15 Listopad 2013 Napisano 15 Listopad 2013 To teraz pora na tego złego ^^ Model w wielu miejscach się nie zgadza, jest krzywo, część krawędzi potrzebuje jeszcze jednego loopa wokoło, bo źle się cieniują. Render jest po prostu słaby, studio jak i materiały do wymiany. 2 shoty tej wersji które w ogóle udało mi się znaleźć. Nie chce mi się wymieniać niezgodności, ale jest ich dość sporo.
Cent Napisano 17 Listopad 2013 Napisano 17 Listopad 2013 Szczerze na miniaturce wyglądało to lepiej. :) Karkosik - Postpro pierwsza klasa. Model wygląda naprawdę średnio - szkoda że jakoś renderów go nie broni.
Matchias Napisano 18 Listopad 2013 Napisano 18 Listopad 2013 No jak na pracę dla relaksu i jak na emeryta to Git :) Pedały tak jakoś dziwnie zlewają się z dywanikiem, aha a gdzie silnik, rama, resory i inne pierdoły, które zawsze robiłeś :)
Rekomendowane odpowiedzi