CzAk1 Napisano 18 Styczeń 2014 Share Napisano 18 Styczeń 2014 W kinie wciąż trwa trend ekranizowania znanych baśni. Po przeciętnych dwóch filmach o Królewnie Śnieżce, marnym Jacku i Gigantach i kiczowatym Jasiu i Małgosi wyzwanie podejmuje Disney. Pełna treść: Maleficent - nowy zwiastun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 19 Styczeń 2014 Share Napisano 19 Styczeń 2014 wspaniała kreacia Angeliny Jolie!!! Oscar na dzien dobry!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekszy0 Napisano 19 Styczeń 2014 Share Napisano 19 Styczeń 2014 Film już usunięty z YT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 19 Styczeń 2014 Share Napisano 19 Styczeń 2014 trochę zalatuje tandetą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 19 Styczeń 2014 Share Napisano 19 Styczeń 2014 Tutaj oficjalnie, chyba dokładnie to samo: [video=youtube;704EXbJ-b5k] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trg Napisano 19 Styczeń 2014 Share Napisano 19 Styczeń 2014 Mnie osobiście ciekawi czy Disney przedstawi Maleficent jako całkowicie czarny charakter. Nie chciałbym by ze złej czarownicy zrobiono zranioną przez rodzinę i świat sierotkę z alergią na orzechy, która czyni zło tylko po to by zwrócić na siebie uwagę i znaleźć przyjaciół. Na happy end (dla Maleficent) nie liczę, jednak zawsze ciekawiło mnie inne spojrzenie na znane historie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Styczeń 2014 Share Napisano 19 Styczeń 2014 Nie chciałbym by ze złej czarownicy zrobiono zranioną przez rodzinę i świat sierotkę z alergią na orzechy, która czyni zło tylko po to by zwrócić na siebie uwagę i znaleźć przyjaciół. nom tez nie chce kolejnych gwiezdnych wojen ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Styczeń 2014 Share Napisano 19 Styczeń 2014 @Miłosz3ds: dzięki. Link do filmu poprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 19 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2014 Dobra, dobra...poczekajmy jak się Angelina w smoka zamienia :D Dorzuciłem trailer, który był pierwotnie dodany do newsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 20 Styczeń 2014 Share Napisano 20 Styczeń 2014 Oj coś czuję, że będzie słabo. Mi strasznie przypomina "The Sorcerers Apprentice"... chyba nawet użyto tych samych "zielonych płomieni"jeśli idzie o efekty. Raczej zapowiada się na kolejny mdły film rodzinny. ;-) Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi