CzAk1 Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 W kinie wciąż trwa trend ekranizowania znanych baśni. Po przeciętnych dwóch filmach o Królewnie Śnieżce, marnym Jacku i Gigantach i kiczowatym Jasiu i Małgosi wyzwanie podejmuje Disney. Pełna treść: Maleficent - nowy zwiastun Link to comment Share on other sites More sharing options...
plasti Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 wspaniała kreacia Angeliny Jolie!!! Oscar na dzien dobry!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekszy0 Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Film już usunięty z YT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 trochę zalatuje tandetą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz3ds Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Tutaj oficjalnie, chyba dokładnie to samo: [video=youtube;704EXbJ-b5k] Link to comment Share on other sites More sharing options...
trg Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Mnie osobiście ciekawi czy Disney przedstawi Maleficent jako całkowicie czarny charakter. Nie chciałbym by ze złej czarownicy zrobiono zranioną przez rodzinę i świat sierotkę z alergią na orzechy, która czyni zło tylko po to by zwrócić na siebie uwagę i znaleźć przyjaciół. Na happy end (dla Maleficent) nie liczę, jednak zawsze ciekawiło mnie inne spojrzenie na znane historie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaf Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Nie chciałbym by ze złej czarownicy zrobiono zranioną przez rodzinę i świat sierotkę z alergią na orzechy, która czyni zło tylko po to by zwrócić na siebie uwagę i znaleźć przyjaciół. nom tez nie chce kolejnych gwiezdnych wojen ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 @Miłosz3ds: dzięki. Link do filmu poprawiony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzAk1 Posted January 19, 2014 Author Share Posted January 19, 2014 Dobra, dobra...poczekajmy jak się Angelina w smoka zamienia :D Dorzuciłem trailer, który był pierwotnie dodany do newsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pressenter Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Oj coś czuję, że będzie słabo. Mi strasznie przypomina "The Sorcerers Apprentice"... chyba nawet użyto tych samych "zielonych płomieni"jeśli idzie o efekty. Raczej zapowiada się na kolejny mdły film rodzinny. ;-) Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts