Napisano 18 Styczeń 201411 l W kinie wciąż trwa trend ekranizowania znanych baśni. Po przeciętnych dwóch filmach o Królewnie Śnieżce, marnym Jacku i Gigantach i kiczowatym Jasiu i Małgosi wyzwanie podejmuje Disney. Pełna treść: Maleficent - nowy zwiastun
Napisano 19 Styczeń 201411 l Mnie osobiście ciekawi czy Disney przedstawi Maleficent jako całkowicie czarny charakter. Nie chciałbym by ze złej czarownicy zrobiono zranioną przez rodzinę i świat sierotkę z alergią na orzechy, która czyni zło tylko po to by zwrócić na siebie uwagę i znaleźć przyjaciół. Na happy end (dla Maleficent) nie liczę, jednak zawsze ciekawiło mnie inne spojrzenie na znane historie.
Napisano 19 Styczeń 201411 l Nie chciałbym by ze złej czarownicy zrobiono zranioną przez rodzinę i świat sierotkę z alergią na orzechy, która czyni zło tylko po to by zwrócić na siebie uwagę i znaleźć przyjaciół. nom tez nie chce kolejnych gwiezdnych wojen ;)
Napisano 19 Styczeń 201411 l Autor Dobra, dobra...poczekajmy jak się Angelina w smoka zamienia :D Dorzuciłem trailer, który był pierwotnie dodany do newsa.
Napisano 20 Styczeń 201411 l Oj coś czuję, że będzie słabo. Mi strasznie przypomina "The Sorcerers Apprentice"... chyba nawet użyto tych samych "zielonych płomieni"jeśli idzie o efekty. Raczej zapowiada się na kolejny mdły film rodzinny. ;-) Sent from my SM-N9005 using Tapatalk