Monio Napisano 23 Styczeń 2014 Napisano 23 Styczeń 2014 (edytowane) Pixologic udostępniło serię nowych tutoriali o podstawach ZBrusha. Informacje są uaktualnione o nowe metody pracy i narzędzia które zostały dodane na przestrzeni ostatnich kilku lat. Filmy zostały nagrane przez doskonale znanego w zbrushowym środowisku Kurta Papsteina i opisują wszystko co jest potrzebne, żeby wdrożyć się w prace z najnowszą wersje programu (4r6). Idealna okazja dla osób które nie miały jeszcze do czynienia ze ZBRushem lub jeszcze nie czują się w nim pewnie. Po tych filmikach ten dziwny interface stanie się dla was jasny i logiczny. :) ZBrush Introduction: http://pixologic.com/zclassroom/homeroom/lesson/zbrush-introduction/ Polecam również zapoznać się z innymi tutorialami na ZClassroom oraz oficjalną dokumentacją ZBrusha. Niewiele osób pamięta o tych miejscach a często właśnie tam można znaleźć najbardziej rzetelne odpowiedzi. Edytowane 23 Styczeń 2014 przez Monio
Miłosz3ds Napisano 23 Styczeń 2014 Napisano 23 Styczeń 2014 Dzięki Monio! Na pewno rzucę okiem. Materiały z ZClassroom zawsze były na fajnym poziomie, nawet z najprostszych lekcji coś wyciągałem. Z przyjemnością sobie przypomnę. Pozdrawiam!
Monio Napisano 23 Styczeń 2014 Autor Napisano 23 Styczeń 2014 Polecam jeszcze zerknąć na archiwum TOP ROW na zbrush central. Tam poza wyrónionymi pracami można znaleźć też fajne materiały. Ja teraz oglądam TO.
gryzon Napisano 27 Styczeń 2014 Napisano 27 Styczeń 2014 Fajnie że to odświeżyli. Monio dzięki za dodatkowe linki!
gnacik Napisano 27 Styczeń 2014 Napisano 27 Styczeń 2014 Super! W odpowiednim momencie jak zacząłem naukę ZBrusha, bo przez pół dnia nie mogłem dojść jak zacząć normalnie rzeźbić, a nie coś takiego: Dzięki :-)
Rekomendowane odpowiedzi