Napisano 23 Styczeń 201411 l Pixologic udostępniło serię nowych tutoriali o podstawach ZBrusha. Informacje są uaktualnione o nowe metody pracy i narzędzia które zostały dodane na przestrzeni ostatnich kilku lat. Filmy zostały nagrane przez doskonale znanego w zbrushowym środowisku Kurta Papsteina i opisują wszystko co jest potrzebne, żeby wdrożyć się w prace z najnowszą wersje programu (4r6). Idealna okazja dla osób które nie miały jeszcze do czynienia ze ZBRushem lub jeszcze nie czują się w nim pewnie. Po tych filmikach ten dziwny interface stanie się dla was jasny i logiczny. :) ZBrush Introduction: http://pixologic.com/zclassroom/homeroom/lesson/zbrush-introduction/ Polecam również zapoznać się z innymi tutorialami na ZClassroom oraz oficjalną dokumentacją ZBrusha. Niewiele osób pamięta o tych miejscach a często właśnie tam można znaleźć najbardziej rzetelne odpowiedzi. Edytowane 23 Styczeń 201411 l przez Monio
Napisano 23 Styczeń 201411 l Dzięki Monio! Na pewno rzucę okiem. Materiały z ZClassroom zawsze były na fajnym poziomie, nawet z najprostszych lekcji coś wyciągałem. Z przyjemnością sobie przypomnę. Pozdrawiam!
Napisano 23 Styczeń 201411 l Autor Polecam jeszcze zerknąć na archiwum TOP ROW na zbrush central. Tam poza wyrónionymi pracami można znaleźć też fajne materiały. Ja teraz oglądam TO.
Napisano 27 Styczeń 201411 l Super! W odpowiednim momencie jak zacząłem naukę ZBrusha, bo przez pół dnia nie mogłem dojść jak zacząć normalnie rzeźbić, a nie coś takiego: Dzięki :-)