Napisano 27 Styczeń 201411 l Vertex 2 to darmowy ebook zawierający 300 stron wskazówek i porad dla osób zajmujących się tworzeniem grafiki do gier komputerowych. Zakres materiałów omawianych w książce jest naprawdę spory. Znajdziecie tam tematy związane z modelowaniem, sculptingiem, testurowaniem, concept art, tworzeniem animacji oraz porady związane z pracą jako freelancer. Pełna treść: Vertex 2 - darmowy ebook z poradami dla grafików gier komputerowych
Napisano 30 Styczeń 201411 l Czy tylko ja mam jakieś problemy z normalnym odświeżaniem tych dokumentów pdf? Strasznie ciężko je przeglądać, nawet te SD. Program Adobe Acrobat Reader X 10.1.9
Napisano 30 Styczeń 201411 l na i5 2500, też jest masakra a to niby wersja przygotowana na tablety :D
Napisano 30 Styczeń 201411 l mi dopiero trzecia appka na tablecie nie umarla, ale drugi raz nie obejrzę na pewno. fajne rzeczy dla lajkonika jak ja.
Napisano 30 Styczeń 201411 l Autor Ale wiecie, że macie tam wersję też SD? Też nie mam żadnego problemu z tym.
Napisano 31 Styczeń 201411 l Tak sd też testowałem. Zawiesza na chwilę przy próbie przerzucania na następną stronę.
Napisano 31 Styczeń 201411 l Zamiast Adobe Acrobat Reader polecam FoxitReader, już dawno z adobe się rozstałem i sobie chwale :)
Napisano 31 Styczeń 201411 l SumatraPDF jest dużo szybsza od produktu Adobe, jak większość alternatyw.. Plik działa bez problemu
Napisano 2 Luty 201411 l Byłem bardzo zaskoczony że tak słabo mi działało. AMD Phenom II X6 2,80GHz i 8 GB ramu. Ale zmieniłem soft na proponowany przez was i śmiga aż miło! Adobe faktycznie zamula. A może on renderuje w locie i dlatego tak muliło?
Napisano 2 Luty 201411 l Wydajnościowo faktycznie sumatra jest lepsza, ale foxit zapewnia większą funkcjonalność ,kto co woli :) Jedno i drugie wyjście jest 100x lepsze niż adobe ;)
Napisano 2 Luty 201411 l Zgadza się. Mi ogólnie sumatra się spodobała bo jest mała, szybka, zapamiętuje strony i można robić zakladki oraz ktoś ciągle nad nią pracuje. -Tapatalk-