adek Napisano 27 Styczeń 2014 Share Napisano 27 Styczeń 2014 Vertex 2 to darmowy ebook zawierający 300 stron wskazówek i porad dla osób zajmujących się tworzeniem grafiki do gier komputerowych. Zakres materiałów omawianych w książce jest naprawdę spory. Znajdziecie tam tematy związane z modelowaniem, sculptingiem, testurowaniem, concept art, tworzeniem animacji oraz porady związane z pracą jako freelancer. Pełna treść: Vertex 2 - darmowy ebook z poradami dla grafików gier komputerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 Czy tylko ja mam jakieś problemy z normalnym odświeżaniem tych dokumentów pdf? Strasznie ciężko je przeglądać, nawet te SD. Program Adobe Acrobat Reader X 10.1.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 na i5 2500, też jest masakra a to niby wersja przygotowana na tablety :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 nie wiem u mnie dziala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 działać działa ale z jak szybko przewraca u Ciebie strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 mi dopiero trzecia appka na tablecie nie umarla, ale drugi raz nie obejrzę na pewno. fajne rzeczy dla lajkonika jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 u mnie bez problemu przwija :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 30 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2014 Ale wiecie, że macie tam wersję też SD? Też nie mam żadnego problemu z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 31 Styczeń 2014 Share Napisano 31 Styczeń 2014 Tak sd też testowałem. Zawiesza na chwilę przy próbie przerzucania na następną stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 31 Styczeń 2014 Share Napisano 31 Styczeń 2014 Zamiast Adobe Acrobat Reader polecam FoxitReader, już dawno z adobe się rozstałem i sobie chwale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 31 Styczeń 2014 Share Napisano 31 Styczeń 2014 SumatraPDF jest dużo szybsza od produktu Adobe, jak większość alternatyw.. Plik działa bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 2 Luty 2014 Share Napisano 2 Luty 2014 Byłem bardzo zaskoczony że tak słabo mi działało. AMD Phenom II X6 2,80GHz i 8 GB ramu. Ale zmieniłem soft na proponowany przez was i śmiga aż miło! Adobe faktycznie zamula. A może on renderuje w locie i dlatego tak muliło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 2 Luty 2014 Share Napisano 2 Luty 2014 Przetestowałem oba. SumatraPDF jednak rządzi. Dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 2 Luty 2014 Share Napisano 2 Luty 2014 Wydajnościowo faktycznie sumatra jest lepsza, ale foxit zapewnia większą funkcjonalność ,kto co woli :) Jedno i drugie wyjście jest 100x lepsze niż adobe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 2 Luty 2014 Share Napisano 2 Luty 2014 Zgadza się. Mi ogólnie sumatra się spodobała bo jest mała, szybka, zapamiętuje strony i można robić zakladki oraz ktoś ciągle nad nią pracuje. -Tapatalk- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silverfox Napisano 4 Grudzień 2015 Share Napisano 4 Grudzień 2015 strona nie działa. Gdzieś można to jeszcze ściągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 4 Grudzień 2015 Share Napisano 4 Grudzień 2015 https://gumroad.com/ryanhawkins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi