adek Napisano 7 Luty 2014 Share Napisano 7 Luty 2014 Dzisiaj udostępniony został w internecie drugi spot zimowych igrzysk olimpijskich wykonany przez Juice oraz Platige Image. Pełna treść: Drugi spot igrzysk olimpijskich od Juice oraz Platige Image dla BBC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Luty 2014 Autor Share Napisano 7 Luty 2014 Teraz przeczytałem dokładnie creditsy i nie wiem czy nie powinienem napisać Juice/Platige Image/Dash Dot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 no ładne w ...! dobra robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narwik Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 Adek, a nikomu by hie zaszkodziło. W pop-mediach jest tylko i wyłącznie Baggins ("nasz kandydat do Oskara") i PI. We Wrocławiu też się coś robi, a co :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 zrobic z curlingu epicki sport to jak zrobic olimpiade w soczii... emm wait! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 Curling musial byc :) To jedna z tych niewielu dyscyplin gdzie brytyjczycy maja szanse medalowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 (edytowane) Mi się podoba. Szczerze mówiąc, to nie jestem fanem sportów zimowych i do oglądania olimpiady najbardziej zachęcają mnie właśnie te spoty :) Działają jak dobry filmowy trailer. Edytowane 8 Luty 2014 przez mallow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 Super, seq 0:12-13 genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 momentami dziwna praca kamer, ale ogolnie super to wyglada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 mega! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 Świetna robota. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 Wiedziałem, że musi być coś więcej. Takie promo spoty nie zamykają się zazwyczaj na jednym spocie. :F Zgodzę się z plasti, że praca kamery trochę dziwna i czasem wydaje się, że skala jakby zaburzona, co mi przypomniało od razu spot Krakowa na Olimpiadę 2022 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekszy0 Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 Super :) tylko jakoś końcowka filmiku jakoś tak szybko (dziwnie) ucięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi