Napisano 7 Luty 201411 l Dzisiaj udostępniony został w internecie drugi spot zimowych igrzysk olimpijskich wykonany przez Juice oraz Platige Image. Pełna treść: Drugi spot igrzysk olimpijskich od Juice oraz Platige Image dla BBC
Napisano 7 Luty 201411 l Autor Teraz przeczytałem dokładnie creditsy i nie wiem czy nie powinienem napisać Juice/Platige Image/Dash Dot.
Napisano 8 Luty 201411 l Adek, a nikomu by hie zaszkodziło. W pop-mediach jest tylko i wyłącznie Baggins ("nasz kandydat do Oskara") i PI. We Wrocławiu też się coś robi, a co :-D
Napisano 8 Luty 201411 l zrobic z curlingu epicki sport to jak zrobic olimpiade w soczii... emm wait!
Napisano 8 Luty 201411 l Curling musial byc :) To jedna z tych niewielu dyscyplin gdzie brytyjczycy maja szanse medalowe.
Napisano 8 Luty 201411 l Mi się podoba. Szczerze mówiąc, to nie jestem fanem sportów zimowych i do oglądania olimpiady najbardziej zachęcają mnie właśnie te spoty :) Działają jak dobry filmowy trailer. Edytowane 8 Luty 201411 l przez mallow
Napisano 8 Luty 201411 l Wiedziałem, że musi być coś więcej. Takie promo spoty nie zamykają się zazwyczaj na jednym spocie. :F Zgodzę się z plasti, że praca kamery trochę dziwna i czasem wydaje się, że skala jakby zaburzona, co mi przypomniało od razu spot Krakowa na Olimpiadę 2022 ;)