CzAk1 Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 Wczoraj wieczorem, w trakcie programu Jimmiego Kimmela swoją premierę miał pierwszy zwiastun do kolejnej superprodukcji Marvel Studios - "Guardians of the Galaxy". Pełna treść: Guardians of the Galaxy - Trailer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 Czad! :D Błąd. Nie dodano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 troche inne takie :) odpoczac bedzie mozna od facetow w rajtuzach rzucajacych dretwe zarty podczas rozpierd....chy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 ze słowami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 Szop strzelający karabinem maszynowym na grzbiecie wielkiego enta - yeah :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikard Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 Film będzie pewnie ciekawy i smieszny ale nie macie już dość tych cwaniaczkowatych amerykańskich superbohaterów?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 Ludzie się śmieją z dziwnych pomysłów azjatyckiego kina... no ale czy rzeczywiście na zachodzie są inteligentne pomysły na filmy? Ehh... Kino upada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 Kino upada. Albo twórcy doszli do wnosku, ze beda reklamowac filmy dla nastolatków, bo starsi potrafią sobie sami wyszukać interesujące ich pozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabelt Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 I tak zapowiada się lepiej od tych wszystkich spidermanów, xmenów first classóf ,Thorów i innych nadętych Batmanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 20 Luty 2014 Share Napisano 20 Luty 2014 Czy już nie będzie filmów z fajnymi efektami specjalnymi które nie są głupimi i wtórnymi bajkami do lat 16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 20 Luty 2014 Share Napisano 20 Luty 2014 Może i jestem nieco dziwny, ale w ogóle się tym nie jaram. Wieje biedą na kilometr, ominę szerokim łukiem. Nieporównywalnie bardziej trafia do mnie nowy Spiderman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Luty 2014 Share Napisano 20 Luty 2014 Pierwszy ficzuring w 76. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 20 Luty 2014 Share Napisano 20 Luty 2014 (edytowane) Tak! Jestem wielkim fanem komiksów z serii ;) Komedia, akcja, przygoda, sf i fantasy, same najsmaczniejsze gatunki, no i na dodatek historia grupy bohaterów (nie superbohaterów) ekscentrycznych badassów, czego chcieć więcej. Wiem czego więcej! W trailerku widziałem Kolekcjonera, na bank film związany będzie z Avengersami i nadchodzącym Infinity War. \o\ /o/ \o\ /o/ będzie jazda. No i Gamora mogła by być ładniejsza, ale przynajmniej wybrali odpowiedniego aktora do roli Quill'a. @Pikard Quill jest tylko w połowie Amerykaninem xD druga połowa to kosmita. Edytowane 20 Luty 2014 przez n-pigeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 20 Luty 2014 Autor Share Napisano 20 Luty 2014 Mi trochę smutek, że nie związali tego z końcówka trzeciego Iron Mana, gdzie plota niosła, że poto został zaprojektowany Space Suit. Ale cały IM3 został zeszmacony, więc może to i lepiej. A sam film może być ciekawy. Trochę inne spojrzenie od tego co do tej pory robił Marvel. Bardziej hardcorowy humor, bardziej odjechany. A, że tutaj się nie podoba to nic nowego :D Ale w USA się jarają. W końcu to stolica komiksów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi