Napisano 19 Luty 201411 l Wczoraj wieczorem, w trakcie programu Jimmiego Kimmela swoją premierę miał pierwszy zwiastun do kolejnej superprodukcji Marvel Studios - "Guardians of the Galaxy". Pełna treść: Guardians of the Galaxy - Trailer
Napisano 19 Luty 201411 l troche inne takie :) odpoczac bedzie mozna od facetow w rajtuzach rzucajacych dretwe zarty podczas rozpierd....chy.
Napisano 19 Luty 201411 l Szop strzelający karabinem maszynowym na grzbiecie wielkiego enta - yeah :)
Napisano 19 Luty 201411 l Film będzie pewnie ciekawy i smieszny ale nie macie już dość tych cwaniaczkowatych amerykańskich superbohaterów?...
Napisano 19 Luty 201411 l Ludzie się śmieją z dziwnych pomysłów azjatyckiego kina... no ale czy rzeczywiście na zachodzie są inteligentne pomysły na filmy? Ehh... Kino upada.
Napisano 19 Luty 201411 l Kino upada. Albo twórcy doszli do wnosku, ze beda reklamowac filmy dla nastolatków, bo starsi potrafią sobie sami wyszukać interesujące ich pozycje.
Napisano 19 Luty 201411 l I tak zapowiada się lepiej od tych wszystkich spidermanów, xmenów first classóf ,Thorów i innych nadętych Batmanów.
Napisano 20 Luty 201411 l Czy już nie będzie filmów z fajnymi efektami specjalnymi które nie są głupimi i wtórnymi bajkami do lat 16?
Napisano 20 Luty 201411 l Może i jestem nieco dziwny, ale w ogóle się tym nie jaram. Wieje biedą na kilometr, ominę szerokim łukiem. Nieporównywalnie bardziej trafia do mnie nowy Spiderman.
Napisano 20 Luty 201411 l Tak! Jestem wielkim fanem komiksów z serii ;) Komedia, akcja, przygoda, sf i fantasy, same najsmaczniejsze gatunki, no i na dodatek historia grupy bohaterów (nie superbohaterów) ekscentrycznych badassów, czego chcieć więcej. Wiem czego więcej! W trailerku widziałem Kolekcjonera, na bank film związany będzie z Avengersami i nadchodzącym Infinity War. \o\ /o/ \o\ /o/ będzie jazda. No i Gamora mogła by być ładniejsza, ale przynajmniej wybrali odpowiedniego aktora do roli Quill'a. @Pikard Quill jest tylko w połowie Amerykaninem xD druga połowa to kosmita. Edytowane 20 Luty 201411 l przez n-pigeon
Napisano 20 Luty 201411 l Autor Mi trochę smutek, że nie związali tego z końcówka trzeciego Iron Mana, gdzie plota niosła, że poto został zaprojektowany Space Suit. Ale cały IM3 został zeszmacony, więc może to i lepiej. A sam film może być ciekawy. Trochę inne spojrzenie od tego co do tej pory robił Marvel. Bardziej hardcorowy humor, bardziej odjechany. A, że tutaj się nie podoba to nic nowego :D Ale w USA się jarają. W końcu to stolica komiksów.