Bucket Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 (edytowane) Hej. Chcieliśmy pokazać Wam pracę robioną na konkurs ze stronki Humster3D. Niestety z powodu natłoku prac w ostatnim czasie nie udało nam się zdążyć w wymaganym terminie. Pracka natomiast została :) Niebawem wrzucimy jeszcze kilka renderów. Póki co kilka z WIP oraz 2 finalne rendery. Miłego oglądania. Zapraszam na naszą stronkę na fb https://www.facebook.com/bucket3d Edytowane 19 Luty 2014 przez Bucket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 Super robota,świetny model no i najładniejszy z jaguarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 Wow! Śwetna pracka. Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 Super Wam to wyszlo. Po renderach widać, ze odwzorowanie samochodu świetne. No kawal dobrej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwadron Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 Czuje front... świetna praca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YetoKnight Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 Uwielbiam rendery silników samochodowych i to w dodatku takiej maszyny. Oczywiście cała reszta także ładna. Wielki plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 20 Luty 2014 Share Napisano 20 Luty 2014 też tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 20 Luty 2014 Share Napisano 20 Luty 2014 Gratuluję! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szosz Napisano 20 Luty 2014 Share Napisano 20 Luty 2014 miazga!! Gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 20 Luty 2014 Share Napisano 20 Luty 2014 Ho, Ho, na stilki na wypasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 20 Luty 2014 Share Napisano 20 Luty 2014 Świetny detal, tekstury, ujęcia i przyjemne post pro, kawał dobrej roboty. Ale w wielu tak szczegółowych pracach zauważyłem pewną prawidłowość, chodzi o model samej karoserii. Nie wiem czy to już zmęczenie materiału po modelowaniu bazyliona małych pierdółek, ale bardzo często odstaje od reszty i tak też niestety jest i w tym przypadku. Chodzi mi przede wszystkim o cały hard top, który jest wklęsły na dachu, niewykończony wokół bocznych szyb i ogólnie sprawia wrażenie wymodelowanego w 5 minut na ostatnią chwilę. Bardzo chętnie zobaczyłbym dwa ostatnie rendery z poprawionym, lub nawet zdjętym hard topem, żebym mógł z czystym sumieniem wystawić zasłużone 5 gwiazdek, bo poza tym drobnym szczegółem praca jest naprawdę genialna. No, może przedostatni render wygląda trochę jakby ktoś zapomniał przestawić gammę na 2.2... :P Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bucket Napisano 20 Luty 2014 Autor Share Napisano 20 Luty 2014 Hej. Dzięki wielkie za komentarze i fronta. Fajnie że pracka się podoba. Loozack - dach absolutnie nie jest wklęsły :) Kwestia refleksów po postprodukcji. W miarę możliwości pokażemy model. Co do wykończenia natomiast to dużo go tam właściwie nie było, prócz uszczelek, które również są wymodelowane. Faktycznie, nie zwróciliśmy uwagi na to robiąc postprodukcję. Nadrobimy przy następnych wizkach :) Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi