adek Napisano 3 Marzec 2014 Napisano 3 Marzec 2014 Firma Trimble wypuściła sporą aktualizację programu SketchUp 2014 (jakiś czas temu odkupionego od Google). Pełna treść: SketchUp 2014
Monio Napisano 4 Marzec 2014 Napisano 4 Marzec 2014 Bardzo dobrze że google odsprzedało ten soft. Nabrał wiatru w żagle i rozwija się wreszcie w jakimś sprecyzowanym kierunku. Z drugiej strony te 600 dolców to sporo kasy w stosunku do tego co oferuje.
ikkiz Napisano 5 Marzec 2014 Napisano 5 Marzec 2014 Trzeba odszczekać, byłem przekonany, że sketchup umrze.
pxl666 Napisano 5 Marzec 2014 Napisano 5 Marzec 2014 ja bym tam wolal gizmo i fajny eksport do slg...ciekawe jak wyglada implementacja BIM w pro...ogolnie szanuje skecza za szybki protytyping ale denerwuje mnie czasem podejscie do modelowania...
Przemekd Napisano 12 Marzec 2014 Napisano 12 Marzec 2014 tak rozwija sie... i drożeje bo jak wcześniej miał wersję free do użytku komercyjnego tak teraz już nie
Adder Napisano 12 Marzec 2014 Napisano 12 Marzec 2014 To to jeszcze żyje?! Jak się nim bawiłem była wersja 6, a potem weszła 7 która mnie *****iła i skończyła się nasz wspólna przygoda. Dobrze wspominam z niego banalną prostotę w budowie czegokolwiek. W życiu nie znałem prostszego softu.
porti Napisano 12 Marzec 2014 Napisano 12 Marzec 2014 darmowa licenja komercyjna sketchupa skończyła się z tego co mi wiadomo na wersji 7 (2008 r). kawał czasu temu
Rekomendowane odpowiedzi