Napisano 3 Marzec 201411 l Firma Trimble wypuściła sporą aktualizację programu SketchUp 2014 (jakiś czas temu odkupionego od Google). Pełna treść: SketchUp 2014
Napisano 4 Marzec 201411 l Bardzo dobrze że google odsprzedało ten soft. Nabrał wiatru w żagle i rozwija się wreszcie w jakimś sprecyzowanym kierunku. Z drugiej strony te 600 dolców to sporo kasy w stosunku do tego co oferuje.
Napisano 5 Marzec 201411 l ja bym tam wolal gizmo i fajny eksport do slg...ciekawe jak wyglada implementacja BIM w pro...ogolnie szanuje skecza za szybki protytyping ale denerwuje mnie czasem podejscie do modelowania...
Napisano 12 Marzec 201411 l tak rozwija sie... i drożeje bo jak wcześniej miał wersję free do użytku komercyjnego tak teraz już nie
Napisano 12 Marzec 201411 l To to jeszcze żyje?! Jak się nim bawiłem była wersja 6, a potem weszła 7 która mnie *****iła i skończyła się nasz wspólna przygoda. Dobrze wspominam z niego banalną prostotę w budowie czegokolwiek. W życiu nie znałem prostszego softu.
Napisano 12 Marzec 201411 l darmowa licenja komercyjna sketchupa skończyła się z tego co mi wiadomo na wersji 7 (2008 r). kawał czasu temu