adek Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Nowy zwiastun gry The Elder Scrolls Online, produkcji MMO osadzonej w świecie znanym z popularnej serii RPG The Elder Scrolls. Za zwiastun odpowiada Blur Studio. Pełna treść: The Elder Scrolls Online - The Siege Cinematic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 niezle chyba elficy critical hit wszedl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Jakiś czas temu pograłem chwilę w betę. Gra całkiem fajna, ale nie zajarała mnie tak abym był skłonny płacić abonament - pomimo tego, że jestem wielkim fanem Elder Scrolls. A jeśli chodzi o cinematici to ostro szaleją. Nie spodziewałem się że aż tyle ich będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 hm, merytorycznie nawiazuje do pierwszego.. czyli o niczym, i troche mogliby zrobic rozne wariacje noisa na kamerze bo troche to meczy po chwili :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 no ładnie im to wyszło nie ma co. pod koniec jak biegną na murze to wydawało mi się jakby biegli jak jakieś cioty hehe ale po chwili zastanowienia uznałem że jak bym był na ich miejscu to też bym tak biegł ociężale zmęczony bitwą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Narobili smaka końcówką nie powiem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 i który wygrał? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 i który wygrał? :) Chuck Norris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi