Napisano 16 Czerwiec 201410 l Rzeczpospolita: Rzeczpospolita szlachecka jest to przyjęta w historiografii nazwa systemu państwowego istniejącego w Polsce od połowy XV w. do III rozbioru (1795) Malujemy wszystko co nam się kojarzy i jest związane z tym okresem w historii Polski. Sarmatów, kozaków, bitwy, folwarki, zajazdy, panny na wydaniu, infamisów, warchołów, husarów, panów pancernych, królów, magnatów, dworki, wojny i wojenki. Miłej zabawy! Czas malowania: 1,5 h. - Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. - Prace umieszczamy w tym wątku. - Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 901px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. - Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. - Czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 23.06.2014 23:59:59 SONDA: 24-27.06.2014
Napisano 16 Czerwiec 201410 l panny na wydaniu O mało się kluskiem nie zasławiłem:D +1 pkt za dobry humor:D
Napisano 18 Czerwiec 201410 l A ja funduje nagrody :) Za 1 miejsce do wyboru: 1. Call of Juarez: The Cartel - Shotgun Edition 2. Call of Juarez Wild West Pack 3. Age of Wonders III 4. Dead Island Riptide 5. Książka: Photoshop. Księga kanałów obrazu Autor: Scott Kelby http://helion.pl/ksiazki/photoshop-ksiega-kanalow-obrazu-scott-kelby,photks.htm I tak przez 5 edycji TSP, tylko wybór będzie coraz mniejszy :) Wszystko nufka sztuka, niesmigane.
Napisano 19 Czerwiec 201410 l To ja zarzucę pierwszy. Ludziki i koniki na przodzie to podmalowane fotki, reszta ręcznie:
Napisano 19 Czerwiec 201410 l wiedzialem, ze jak tylko pojawia sie nagrody to ktos pierdyknie cos takiego, ze moge se odpuscic malowanie xdxdxd
Napisano 20 Czerwiec 201410 l Ja dorzucam grubego Zagłobę :) 1h pracy Konik zrobiony ze zdjęcia, zmutowany i pomalowany na koniec końców. [ATTACH=CONFIG]95607[/ATTACH] Edytowane 20 Czerwiec 201410 l przez DAGOO
Napisano 22 Czerwiec 201410 l wczoraj robione lecz wczoraj były hmmm.... wianki, wiec nie było kiedy wrzucic:)