Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jedna z nielicznych gier której słabą stroną są tylko trailery :) Nie oddają 1/100 tego co gameplay czy głupie testy environmentów, particli, modeli samochodów zamieszczanych przez developerów na oficjalnym profilu FB. Ot choćby fanowskie CARS vs Real Life:

czy trening Rene Rasta przed tegorocznym Le Mans:
Napisano

Bardzo jestem ciekawy tej produkcji. Graficznie wygląda zacnie, ale jak będzie ze sterowaniem to się okaże.

Dołączam testy:

Napisano

Czy tylko mi muzyka w tle kojarzy się ze spokojnym wyjazdem na wieś polonezem, zamiast mocy, szybkości i supersamochodów?

Same samochody i ich jazdę ogląda się bardzo przyjemnie i ciekaw jestem jak to dalej będzie wyglądało :)

Napisano

trzeba będzie wyjąć kierownice z pudełka :)

Napisano

A ja rzygam już identycznymi trailerami gier i filmów o temacie wyścigów montowanych po cztery ujęcia na sekundę, a tutaj taka miła odmiana :) ..i jeszcze do tego Beethoven :)

Napisano
  • Autor

Ja także byłem mile zaskoczony tym trailerem, zazwyczaj gitary elektryczne niczym piły mechaniczne rżną nam bębenki, przy pisku opon i zgrzytach gniecionej blachy.

A tu proszę pada sobie deszczyk i przygrywa muzyka poważna :)

No i niektóre kadry wywołują moja zazdrość!

W ogóle co to za czasy, że taka grafika w grach..

Pamiętacie Gran Turismo?

Gdy ukończyło się grę otrzymywało się możliwość gry samochodem w hi-res, wtedy wszystkie polygony z trasy i z czego tam się dało szły w model samochodu.

Napisano

fonom ścigałek wystarczył by beethoven i auta podskakujące na nierównościach trasy. Obie rzeczy są, świetnie sie ogladało.