2013 Napisano 17 Sierpień 2014 Share Napisano 17 Sierpień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
le_chu Napisano 17 Sierpień 2014 Share Napisano 17 Sierpień 2014 Jedna z nielicznych gier której słabą stroną są tylko trailery :) Nie oddają 1/100 tego co gameplay czy głupie testy environmentów, particli, modeli samochodów zamieszczanych przez developerów na oficjalnym profilu FB. Ot choćby fanowskie CARS vs Real Life: czy trening Rene Rasta przed tegorocznym Le Mans: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 17 Sierpień 2014 Share Napisano 17 Sierpień 2014 Bardzo jestem ciekawy tej produkcji. Graficznie wygląda zacnie, ale jak będzie ze sterowaniem to się okaże. Dołączam testy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobrotek Napisano 17 Sierpień 2014 Share Napisano 17 Sierpień 2014 Czy tylko mi muzyka w tle kojarzy się ze spokojnym wyjazdem na wieś polonezem, zamiast mocy, szybkości i supersamochodów? Same samochody i ich jazdę ogląda się bardzo przyjemnie i ciekaw jestem jak to dalej będzie wyglądało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 17 Sierpień 2014 Share Napisano 17 Sierpień 2014 trzeba będzie wyjąć kierownice z pudełka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 17 Sierpień 2014 Share Napisano 17 Sierpień 2014 A ja rzygam już identycznymi trailerami gier i filmów o temacie wyścigów montowanych po cztery ujęcia na sekundę, a tutaj taka miła odmiana :) ..i jeszcze do tego Beethoven :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 17 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2014 Ja także byłem mile zaskoczony tym trailerem, zazwyczaj gitary elektryczne niczym piły mechaniczne rżną nam bębenki, przy pisku opon i zgrzytach gniecionej blachy. A tu proszę pada sobie deszczyk i przygrywa muzyka poważna :) No i niektóre kadry wywołują moja zazdrość! W ogóle co to za czasy, że taka grafika w grach.. Pamiętacie Gran Turismo? Gdy ukończyło się grę otrzymywało się możliwość gry samochodem w hi-res, wtedy wszystkie polygony z trasy i z czego tam się dało szły w model samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 18 Sierpień 2014 Share Napisano 18 Sierpień 2014 fonom ścigałek wystarczył by beethoven i auta podskakujące na nierównościach trasy. Obie rzeczy są, świetnie sie ogladało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi